ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
10 gratis fidget spinners
10 gratis fidget spinners
09/06/2017

Ken je de fidget spinner al? Dit razend populaire speeltje is werkelijk niet aan te slepen. De spinner is in veel winkels binnen no-time uitverkocht. Heb jij er nog geen 1 kunnen bemachtigen? Geen nood, want wij geven niet 1, niet 2, maar wel 10 fidget spinners weg!

Op straat zie je er iedereen mee lopen, spinnend tussen de vingers. Wat er nou zo facinerend is om het speeltje tussen je vingers te zien spinnen, dat weet niemand. Wel is het duidelijk dat dit dingetje de grootste hype van het moment is. Er is haast geen winkel meer waar je de fidget spinner nog kan kopen óf er wordt de hoofdprijs gevraagd. Mocht je dus nog geen spinner bemachtigd hebben of wil je er gewoon nog 1tje bij? Doe dan mee aan onze ledenactie. We geven er namelijk 10 weg! 

Wat moet je doen om kans te maken?
Indien je kans wilt maken op 1 van de 10 fidget spinners, hoef je enkel deel te nemen aan onze ledenactie. Aan een actie meedoen was nog nooit zo makkelijk.

1. Klik hier en ga naar de ledenactiepagina
2. Bevestig je deelname 

That's it! Je maakt vervolgens kans op 1 van de 10 felbegeerde spinners. 

Fidget spinner kopen met je CashCoins?
Wil je hoe dan ook de fidget spinner bemachtigen voor een luchtig prijsje? Bestel hem dan in onze cadeaushop. Je kan de spinner betalen met je CashCoins. 
> Ga direct naar de cadeushop 

 

   
Close
2,50% CashCoins
Ontvang 5% korting op alle amusement parken bij Tiqets
Code:5OFFPARKS
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click