Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
5 tips tegen een bad hair day
5 tips tegen een bad hair day
12/07/2017

Het overkomt iedere vrouw wel eens: een bad hair day. Statisch, gekke kruinen, kronkels, ontplofte pluizenbol en ga zo nog maar even door. Zo kan je echt de deur niet uit. Je wordt wel gewoon verwacht op werk/school. Wat nu? Hopelijk helpen deze tips net zo als dat ze ons altijd helpen.

Droogshampoo
Staat je haar alle kanten op? Of heb je ineens een gekke kruin? Dan is droogshampoo de oplossing. Hiervan wordt je haar wat stugger waardoor het beter luistert naar wat jij ermee wilt. Wij vinden de droogshampoo zonder een bad hair day ook een uitkomst, want je krijgt er ook wat meer volume mee en kan je haar beter stijlen. Volgens ons dus echt een must om droogshampoo in huis te hebben.

Verander je kapsel
Draag je jouw haar altijd los? Misschien is het dan tijd om daar eens verandering in te brengen. Je verstopt een bad hair day namelijk het makkelijkst in een knot of vlecht. Een knot hoeft tegenwoordig niet meer keurig en strak te zitten. De “messy bun” is helemaal hip. Als er plukjes uitsteken of het wat rommelig zit, ben je dus hartstikke hip.

Raadpleeg je stijl- of krultang
Wil je toch graag je haar los dragen ondanks dat het pluist of gekke kronkels heeft? Pak dan je stijltang erbij om het glad te stijlen of maak van de kronkels mooie kronkelende krullen met een krultang. Vergeet niet je haar in te sprayen met een beschermende spray. Je haar heeft het blijkbaar al zwaar te voortduren en kan zeker met die extra hitte van die tang wel wat extra verzorging gebruiken.

Hopeloos geval?
Is er echt niks aan je bad hair day te doen? Verberg het dan met een muts, hoed, pet of bandana. Zo zal niemand zien dat jij een bad hair day hebt of zal het in ieder geval minder opvallenen. Zorg dus dat je in ieder geval 1 van deze artikelen altijd in de kast hebt liggen, zodat je in geval van nood ze direct bij de hand hebt.

Bad hair day voorkomen
Zoals het gezegde luid: voorkomen is beter dan genezen. Hoe voorkom je een bad hair day? Helemaal voorkomen zal niet gaan lukken, maar je kan er met simpele aanpassingen voor zorgen dat het je minder vaak overkomt. Was je haar niet te heet en niet te vaak, zo verliest je haar alle natuurlijke oliën. Heb je snel droog en pluizend haar? Dan is een krulshampoo wat voor jou. Hierin zijn extra oliën toegevoegd die je droge haar goed kan gebruiken. 

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Yves Rocher 5,00% CashCoins

Yves Rocher

Bestel met korting bij Yves Rocher schoonheidsproducten met 100% natuurlijke producten.

Naar de actie
MediaMarkt 2,50% CashCoins

MediaMarkt

Bestel voordelig bij MediaMarkt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

Naar de actie
Door Jenny Jongepier op 22-09-2017 om 13:21:04
leuke tips, vooral die krulshampoo, kende ik nog niet.
visit register click click