Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Bereik je goals met de Fit Bit
Bereik je goals met de Fit Bit
03/07/2017

Ken je de Fit Bit al? Dit slimme horloge helpt je met een gezonde leefstijl en het bereiken van je fitness doelen. Dit door middel van het meten van beweging, slapen, gewicht en nog veel meer.  Al veel anderen gingen je voor en hebben het horloge al aangeschaft. Hoewel het horloge momenteel een rage is, is het absoluut een blijver en een investering voor de lange termijn. Wil je weten wat voor voordelen het horloge allemaal biedt? Of ben je nieuwsgierig welk horloge beter bij jou zal passen? Wij hebben het voor je uitgezocht en op een rijtje gezet:

Bewegen
Om je fitness doelen te behalen zijn je stappen het begin. De Fit Bit telt dan ook ieder stap die je zet gedurende de dag. Hierdoor krijg je goed inzicht in je beweging en zie je eenvoudig hoeveel beweging je op een dag nog nodig hebt om je doel te behalen. Naast het tellen van je stappen, zie je ook hoeveel calorieën je verbrand hebt. Download de app om nog meer inzicht in je beweging en verbranding te krijgen. Op welke momenten van de dag ben je het meest actief geweest? En welke momenten heb je de meeste calorieën verband?

Slapen
Een goede nachtrust is belangrijk om goed in je vel te zitten. Het is daarom interessant om te weten hoe jouw nachtrust eruit ziet. Wanneer heb je het meest diep geslapen. Bekijk via de app de pieken en dalen en stel je bedtijd en opstaan af op jouw slaapritme. Je zal merken dat je iedere dag fitter opstaat en fitter worden is precies wat we willen met de Fit Bit.

Welk model koop jij?
De Fit Bit is er in verschillende versies. Zo is het ene horloge uitgebreider dan de ander. De Fit Bit Zip is het meest eenvoudige horloge. De stappenteller houdt bij hoe actief je op een dag geweest bent. De Fit Bit One is een wat uitgebreidere versie van de Fit Bit Zip hier wordt namelijk ook jouw nachtrust bijgehouden. De Fit Bit Flex is de qua uiterlijk de meest simpele armband, maar heeft meer opties dan de vorige 2. Het houdt het aantal stappen, verbrandde calorieën, afgelegde afstand en je nachtrust bij. Ook kan je jouw fitness doelen eenvoudig bijhouden doormiddel van de lampjes. De Fit Bit Charge is de meest een nog uitgebreidere versie. Hij lijkt een beetje op de Fit Bit Flex maar hier kan je ook de tijd lezen en zien wie er belt wanneer je horloge aan je smartphone gekoppeld is.

Wil je een nog uitgebreider horloge? Ga dan voor de Fit Bit Charge HR of Surge. De Fit Bit Chage HR heeft dezelfde eigenschappen als de Fit Bit Charge en meet daarnaast ook jouw hartslag. Wil je nog meer met je Fit Bit kunnen doen? De Fit Bit Surge is een smartwatch. Dit houdt in dat je naast het meten van stappen, afstand, calorieën, nachtrust en hartslag ook muziek en notificaties kan beheren via je pols.

Is de Fit Bit wat voor jou?
De Fit Bit is ideaal als je van een gezonde leefstijl houdt en dit graag goed in de gaten houdt. Daarnaast is het perfect voor mensen die graag willen afvallen. Doordat je eenvoudig doelen kan stellen, helpt de Fit Bit je aan je doelen vast te houden en te herinneren wanneer je nog een beetje bij moet zetten indien je doel nog niet gehaald is. Als je gewoon van slimme gadgets houdt, is de Fit Bit absoluut een aanwist voor je collectie.

> Shop jouw Fit Bit met cashback bij Coolblue en ontvang cashback over je aankoop!

   
Close
TOT 3,50% CashCoins
Cult Beauty: Ontvang 15% korting op je eerste aankoop
Code:FIRST15
visit register click click