ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Bespaar tijd met het huishouden
Bespaar tijd met het huishouden
21/06/2017

Als je een eigen huishouden ben je het vast met deze stelling eens: het huishouden doen is geen leuke activiteit. Met een groot gezin heb je bergen met was, kan je blijven stofzuigen, kan je blijven poetsen, er komt eigenlijk geen einde aan. De vaatwasser en wasmachine nemen misschien al een hoop werk weg, maar er gaat nog steeds een hoop tijd aan verloren. Gelukkig zijn er genoeg tips en gadgets die ervoor zorgen dat er nu wel eens een einde komt aan het huishouden. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, zodat je wekelijks ongeveer 1 uur tijd kwijt bent aan het huishouden.

Stofzuigen is verledentijd
We noemden het net al: je kan wel blijven stofzuigen. Toch wil je wel dat je huis schoon is en dus sta je meerdere keren per week met de stofzuiger in je hand. Maar nu niet meer, want wij hebben de perfecte oplossing. De robotstofzuiger zuigt het hele huis zonder dat je ernaar om hoeft te kijken. Het slimme apparaat zoeft overal langs en rijdt vervolgens weer braaf naar zijn oplaadstadion. Je zal vast denken dat zo’n apparaat onbetaalbaar is, maar niks is minder waar. Je hebt een robotstofzuiger vanaf ongeveer €40. Bestel ook direct het zusje van de robotstofzuiger, namelijk de dweilrobot. Zo hoef je nooit meer zelf de vloer schoon te maken.

De strijkplank kan de deur uit
Wij vinden dit persoonlijk het meest vervelende klusje, strijken. Hier gaan dan ook altijd een hoop uurtjes inzitten. Wat zouden we zijn zonder techniek, want natuurlijk is ook hiervoor iets bedacht zodat je letterlijk de strijkplank de deur uit kan doen. De kledingstomer vervangt zowel jouw strijkplank als strijkijzer. Je bent niet helemaal vrij, want je moet de kledingstomer zelf langs de kleding halen. Wel scheelt het heel veel tijd en is het veel makkelijker dan strijken. Ook dit product hoeft niet duur te zijn, je bestelt een kledingstomer al vanaf €8,00 bij Blokker.

Nooit meer de trap op
Ramen lappen doen je dan misschien niet wekelijks, maar het is absoluut een tijdrovend klusje. Uiteraard is ook hier een robot ramenlapper voor. De robot is een iets grotere investering dan de andere schoonmaakgadgets, maar dan hoef je nooit meer de ladder op met je emmer en trekker.

Met deze handige gadgets zal je wekelijks een hoop tijd besparen. De robot die ons helemaal huishoud-vrij maakt  is helaas nog niet uitgevonden, maar wie weet…

PS: Je kinderen kunnen ook prima een steentje bijdragen aan het huishouden. Bijvoorbeeld de vaatwasser uitruimen, was opvouwen of even een doekje over de tafels halen. 

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Blokker 1,88% CashCoins

Blokker

Huishoud, speelgoed, tuinmeubilair en luxe producten koop je met korting bij Blokker.

Naar de actie
Close
6,25% CashCoins
Profiteer van feestelijke kortingen: smartphoto 5 jaar oud
Code:5JAAR
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click