Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Besparen op je (auto)verzekering? Het kan!
Besparen op je (auto)verzekering? Het kan!
29/01/2015

Na dure feestdagen, kerstetentjes, het aanschaffen van feesteljke kleding en cadeautjes in december, is het begin van een nieuw jaar het perfecte moment om je vaste lasten eens onder de loep te nemen.

 

Of de hand nou op de knip moet of dat je gewoon niet graag teveel betaald voor je maandelijkse kosten…rondkijken en vergelijken levert bijna altijd een fijne besparing op. Zo ook bij verzekeringen!

Neem nou je autoverzekering. Bij de aanschaf van je auto moest je deze verplicht verzekeren. En dat is natuurlijk maar goed ook, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar zo’n verzekering hoeft helemaal niet duur te zijn, als je een autoverzekering kiest die bij jou past. En er is keuze genoeg.

 

Maar wisselen van autoverzekering, hoe pak je dat aan?

1. Bekijk de polis van je huidige autoverzekering. Waar ben je voor verzekerd? Past dat bij je situatie?

 

2. Bedenk wat jij belangrijk vindt. Wil je juist meer dekking bij je nieuwe verzekering, of zou aan minder ook genoeg hebben?

 

3. Bekijk verschillende autoverzekeringen. Je vindt ze in ons overzicht autoverzekeringen. Gebruik maken van een vergelijkingswebsite kan natuurlijk ook. Kijk dan eens bij Independer of PrizeWize.

 

4. Kies de juiste verzekering en meld je aan. Vergeet niet eerst even in te loggen op Cashbackkorting voor een fijne korting op je nieuwe verzekering. Besparen begint gelijk!

 

Wil je ook andere vaste lasten verlagen? Dit bespaar-stappenplan werkt natuurlijk ook voor je inboedelverzekering, reisverzekering, energieleverancier, uitvaartverzekering, lening, internet, televisie en telefonie. Bekijk hier een overzicht van alle bedrijven waar je met cashback kunt overstappen. We helpen je graag een handje op weg.

Hoeveel ga jij dit jaar per maand besparen?

   
visit register click click