ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
De beste serie om thuis te kijken
De beste serie om thuis te kijken
22/02/2016

Televisieseries zijn populairder dan ooit. Lekker op de bank of in bed een serie kijken. We love it! Het fijne van een serie is dat je er weken van kan genieten. Voor iedereen is er wel een leuke serie te vinden. Of je nu op zoek bent naar een komedie, thriller of juist een drama. Om je te helpen selecteren wij de leukste series van dit moment! Welke televisieserie mag je echt niet missen? 

Nederlands
Divorce
Op dit moment is het vierde seizoen van Divorce elke zondagavond te zien op RTL4. De populaire dramaserie is bedacht en ontwikkeld door de makers van Gooische Vrouwen. De serie gaat over drie mannen die midden in een scheiding zitten en besluiten (tijdelijk) samen te wonen. Een komische serie over een mannenvriendschap, daten, omgaan met je ex, jezelf vinden en heel veel humor!

Penoza
Penoza is een misdaadserie die werd uitgezonden op NPO3. De serie gaat over Carmen van Walraven, die tegen haar wil in aan het hoofd komt te staan van een misdaadimperium. Carmen staat constant voor moeilijke keuzes om haar gezin te redden. Door een sterk acteerwerk is Penoza de meest succesvolle misdaadserie van dit moment. 


 

Crime series
Homeland
Homeland is een Amerikaanse televisieserie. Het vijfde seizoen was eind 2015 te zien op BNN en in 2016 volgt waarschijnlijk het zesde seizoen. De serie gaat over een Amerikaanse marinier die 8 jaar gevangen heeft gezeten in Irak. In Amerika wordt hij als held ontvangen, maar de CIA agent Carrie Mathison denkt dat hij lid is geworden van Al Qaeda en probeert de waarheid te achterhalen. Een spannende serie over terreur, misdaad en liefde.

Modus
Modus is een Zweedse crime serie. Het eerste seizoen is nu exclusief verkrijgbaar bij Bol.com. De serie gaat over politiek, liefde en religie. Profiler Inger Johanne Vik onderzoekt diverse moorden in Stockholm en ontdekt al snel een verband. De zoektocht naar de moordenaar begint.. 

Humor
Modern family
Modern family is een Amerikaanse komedieserie. De serie is wereldwijd een echte hit met op dit moment zes seizoenen. Het gaat over drie gezinnen die samen één grote familie vormen. Een uiteenlopende familie met vele komische situaties uit het dagelijks leven.  

Suits
Suits is een Amerikaanse televisieserie die wordt uitgezonden op RTL4. De eerste vijf seizoenen zijn te zien op DVD of op Netflix.  De serie gaat over een advocatenkantoor in Manhatten. Topadvocaat Harvey Specter besluit Mike Ross, zonder rechtendiploma, aan te nemen. Al snel vormen ze een onverslaanbaar duo.  


Een serie bestel je eenvoudig met korting bij bijvoorbeeld: Bol.com, Cosmox of Zavvi.nl

   
ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
visit register click click