Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Het is bijna kerst!
Het is bijna kerst!
16/12/2013

Jingle bells, Jingle bells
Jingle all the way
Oh what fun,
It is to ride,
In a one-horse open sleigh
Hey!

 


Ik ben gek op de feestelijke decembermaand! Iedere dag zie je op meer plekken prachtige kerstversiering verschijnen. Lichtjes, kerstbomen, kaarsen, kerstballen en het geluid van vrolijke kerstliedjes op de radio, ik vind het allemaal even leuk. Kijk om je heen en het wordt steeds duidelijker: het is bijna kerst!

Nadat het huis versierd is, komt het volgende op het to-do-lijstje: Winkelen. Cadeautjes en kleding. Alles met een feestelijk tintje natuurlijk.

De zoektocht naar het perfecte kerstcadeautje voor vrienden en familie is een taak op zich. Alhoewel het heerlijk kan zijn om door een winkelcentrum te slenteren, kan het er rond de feestdagen ook erg druk en chaotisch zijn. En dan komt Cashbackkorting goed van pas:

Online shoppen, je cadeautjes thuis laten bezorgen (scheelt een hoop gesjouw met zware tassen) en je verdient er nog cashback mee ook!

Heb je leuke cadeautips? Deel ze dan onderaan deze pagina. Extra ideeën en inspiratie is nooit weg toch? Wie weet hebben andere leden er nog wat aan!

Klik hier voor een lijst met webshops voor leuke kerstcadeautjes >>

Ben je ook nog op zoek naar een verpletterende outfit voor Kerst of om de show mee te stelen met Oud&Nieuw? Cashbackkorting kent nog wel wat leuke shopjes waar je de perfecte kleding kunt vinden voor ieder feestje. En vergeet niet ook even naar de special deals en de cashback te kijken voor je shopt. Want je outfit zit nóg lekkerder als je weet dat je er geen cent teveel voor hebt betaald ;-)

Klik hier voor feestelijke kleding >>

Zo, dat is dat. Nu alles geregeld is, kun je lekker achterover gaan zitten, relaxen en genieten van de feestelijke sfeer, gezellige etentjes en feestjes :-)

   
Close
TOT 3,50% CashCoins
Ontvang €5,- korting bij één bestelling bij Pazzox.nl
Code:WELKOM5
visit register click click