Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Bundel je vakantiefoto's!
Bundel je vakantiefoto's!
22/08/2016

Lekker op vakantie geweest en veel foto’s gemaakt? Geniet nog even na van de vakantie en bundel alle vakantiefoto’s tot een mooi fotoboek! Leuk voor later, om nog even lekker te bladeren door het boek en terug te denken aan de fijne vakantie die je hebt gehad! Lees verder en ontdek onze tips om een heel mooi fotoboek te creëren!

De selectie
Je zal ongetwijfeld enorm veel foto’s gemaakt hebben. Natuurlijk kan je het fotoboek zo groot maken als je wilt, maar voor een goed fotoboek kan je beter wat foto’s weg laten. Zo zal je wellicht een aantal bewogen of onscherpe foto’s hebben gemaakt, foto’s waar niet iedereen leuk op staat of foto’s die niet veel zeggend zijn. Schrap deze foto’s uit de lijst. Om over een paar jaar je vakantie weer te herbeleven, zorg je dat alle foto’s op chronologische volgorde in het boek zitten. Nu kan je gaan beginnen met het echte werk!

 

Online maken
Wil je een professioneel fotoboek? Er zijn ontzettend veel fotoboek aanbieders zoals Albelli, HEMA, Pixum, PostersXXL en meer! Zij hebben eenvoudige tools waarbij je enkel je foto’s upload en vervolgens naar de juiste plek sleept. Je kan er vervolgens nog een tekst bijschrijven om de foto’s te verklaren of leuke herinneringen erbij te zetten. Vaak kan je de foto ook een leuke bewerking geven zoals zwart wit of een gekleurde gloed. Doe dit dan ook bij een aantal foto’s, want zo wordt jouw fotoboek extra speciaal.

DIY
Vind je een boek zelf maken leuker? Dit is natuurlijk super origineel en je kan zo gek doen als je zelf wilt! Koop een groot fotoboek bij bijvoorbeeld HEMA en laat je foto’s afdrukken bij HEMA, Albelli of Pixum. Leg alle foto’s op de juiste plek. Wil je gekleurde vlakken achter de foto’s leggen? Dan is dit het moment om te bepalen achter welke foto’s je dit wilt doen en hoe het eruit moet komen te zien. Start dan met het plakken van alle gekleurde vlakken en foto’s. Dit kan je doen met fotolijm of dubbelzijdig plakband. Vervolgens is de aankleding aan de beurt! Lintjes, strikjes, stickers, steentjes en nog veel meer attributen zijn leuk om in een fotoboek te gebruiken. Je kan het zo gek maken als jij wilt! Ben je klaar met alle attributen? Neem vervolgens een paar stiften in leuke kleurtjes en schrijf  quotes en teksten bij een aantal foto’s. Dit geeft net die extra persoonlijke touch aan je fotoboek. 

 

   
Close
TOT 2,50% CashCoins
20% korting bij besteding vanaf €100 bij Lyle & Scott
Code:AUTUMN20
visit register click click