GoEuro Centraal Beheer Autoverzekering
Nieuwe producten in Cadeaushop
Nieuwe producten in Cadeaushop
26/08/2013

Cashbackkorting.nl is altijd op zoek naar nieuwe items voor in de Cashbackkorting Cadeaushop. En daardoor hebben we de afgelopen weken weer een aantal leuke producten kunnen toevoegen. Bekijk de Cadeaushop om te zien wat je allemaal kunt kopen met je saldo. Om je alvast een idee te geven van de nieuwe producten volgt hieronder een top 5 met onze favoriete nieuwe producten, samengesteld door de redactie van Cashbackkorting :-)

Scheermesjes voor Gilette Mach 3


Perfect scheren met minder scheerbeweging, dat kan met deze scheermesjes. Geschikt voor Gilette.

4 stuks voor slechts € 5,-!

 

 

 

 

 

 

Zilveren Armband

 

Elegante, zilveren damesarmband die perfect past bij elke outfit. De armband is van een hoogwaardige kwaliteit en wordt geleverd in een velours sieradentasje.

€ 5,- per stuk

 

 

 

 


iPhone 5 flipcase boekvorm zwart

Bescherm je iPhone 5 veilig tegen schade en vuil met deze luxe, openklappende leren case. Voorzien van kunststof telefoonhouder, magnetische sluiting en uitsparingen zodat je alle functies van je telefoon kunt blijven gebruiken. Extra 2 vakken voor creditcards/bankpassen. Kleur: zwart.

€ 5,51 per stuk

 

 

 

 

 


Spa-gel handschoenen

Geef je handen net dat beetje extra verzorging met deze gel handschoenen. De minerale olie werkt als moisturizer en verzacht de handen. Gebruik de handschoenen 20 tot 30 minuten per dag voor een optimaal resultaat. Kleur: Roze.

€ 5,- per paar

 

 

 

 

 


First Aid Kit

Met deze First Aid Kit heb je alles in huis voor kleine ongelukken. Verpakt in een handige etui en klein formaat, dus je kan 'm ook gemakkelijk meenemen op reis.

€ 7,47 per setje

 

 

 

 

 

 

Wat is jouw favoriete product in onze Cadeaushop?

   
Door truus trutjé op 18-09-2013 om 21:40:25
de zilveren armband
  Footer-Banner
GoEuro Dekbed-Discounter
visit register click click