ONTVANG 1,50% CASHCOINS Marriott
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Nieuw bij CashbackKorting: de Cashback Prepaid MasterCard
Nieuw bij CashbackKorting: de Cashback Prepaid MasterCard
06/07/2016

 

CashbackKorting heeft iets nieuws: de Cashback Prepaid MasterCard. Maar wat is dit eigenlijk precies en waarom zou je de kaart aanvragen? In deze blog leggen wij je dat allemaal uit.

Wat is de Cashback Prepaid MasterCard precies?
De Cashback Prepaid MasterCard kaart is eigenlijk een gewone prepaid MasterCard. Met deze kaart kan je wereldwijd kosteloos betalen, want de kaart wordt geaccepteerd bij meer dan 31 miljoen locaties. Zodra je de kaart hebt ontvangen kan je er gemakkelijk geld op storten en werkt deze hetzelfde als een creditcard. Maandelijks ontvang je een overzicht van de transacties met jouw kaart.

Waarom juist deze kaart aanvragen en niet een gewone MasterCard?
Het voordeel van deze MasterCard is dat je jouw tegoed van CashbackKorting kan laten uitbetalen op de kaart. Het tegoed staat vervolgens binnen 3 werkdagen op de Cashback Prepaid MasterCard. Daarnaast is er geen BKR-toetsing en geen kredietswaardigheidscheck bij het aanvragen van de kaart. Dat betekent dat jij geen loonstrookje hoeft in te leveren en niet hoef te wachten op goedkeuring. Ook is de kaart gescheiden van jouw bankrekening.

Waar kan je de kaart voor gebruiken?
Naast dat je de kaart op meer dan 31 miljoen locaties kan gebruiken, kan je de Cashback Prepaid MasterCard ook gebruiken voor het online shoppen. Vrijwel alle webshops accepteren MasterCard als betaalmiddel waardoor je eenvoudig en veilig jouw aankopen online kan doen. Daarnaast is het ook super handig voor aankopen in bijvoorbeeld de Appstore, PlayStation Store en bij buitenlandse webshops. Je herkent alle Cashback Prepaid MasterCard acceptanten aan het MasterCard logo.

Hoe kan ik deze MasterCard aanvragen?
De kaart aanvragen doe je makkelijk en snel via de website van CasbackKorting. Daar vul je jouw gegevens in en bevestig je jouw naam voor op de kaart. Vervolgens wordt de kaart binnen 48 uur naar jou gestuurd en hoef je deze alleen nog maar te activeren. 

 
   
Door gipsy-girl22@live.nl bazuin op 28-07-2016 om 23:27:27
hoeveel geld staat er op me mastercard orange buddies? mvg ilonA
Door Folkert Jan Post op 14-07-2016 om 17:17:08
Is goed vraag maar aan Folkert Jan
Close
3,50% CashCoins
20% extra korting op alle SALE bij C&A
Code:TOP20
ONTVANG 1,50% CASHCOINS Marriott OHRA Inboedelverzekering
visit register click click