ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
CashbackKorting Bingo!
CashbackKorting Bingo!
02/09/2016

Houd jij er wel van om spelletjes te spelen? En al helemaal van winnen? Dan hebben wij iets leuks voor jou! Bingo! En bij deze bingo win je geen laffe prijzen, maar 100 CashCoins! Klinkt het goed? Lees dan verder, dan leggen we uit hoe het werkt en hoe je mee kan doen!

Hoe doe ik mee met de CashbackKorting Bingo?
Om mee te spelen, koop je voor 1 CashCoins een kaart. Bij aankoop van de eerste kaart krijg je een tweede kaart gratis. Je kan extra kaarten bijkopen en zo meer kans maken om de Bingo te winnen. Per ronde kun je maximaal 4 extra kaarten kopen voor 1 CashCoins per stuk. Klik hier om naar de Bingo-pagina te gaan.

Hoe werkt het spel?
Je hebt nu 2 of meer bingokaarten. Iedere dag worden er door de computer 6 getallen getrokken en op de website geplaatst. Je kunt als speler elke dag de getallen bekijken en wegstrepen van je kaart. Ook kan je de getallen van voorgaande dagen zien en van je kaart wegstrepen. Zodra een speler alle getallen heeft weggestreept, kan er BINGO geclaimd worden. Dit doe je door op de speciale button te klikken. De speler die het eerst op de BINGO knop drukt en een volle kaart heeft, wint 100 CashCoins.

Krijg je ook al zin om de bingo te spelen? Dat komt goed uit, want je kan meteen spelen! Klik hier en doe je best om je kaart zo snel mogelijk vol te krijgen!

Veel succes!

   
Door Ilona Bazuin op 31-10-2016 om 22:56:46
Waneer is er weer bingo
Close
25,00% CashCoins
Ontvang tijdelijk 10% korting bij Kaspersky
Code:ORANGE10
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click