Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Cashboost: Fijn voor je vrienden én fijn voor jou!
Cashboost: Fijn voor je vrienden én fijn voor jou!
20/06/2013

Goed nieuws wil je graag met mensen delen. Daarom vinden wij het ook zo ontzettend leuk dat we je elke dag weer blij kunnen maken met nieuwe aanbiedingen en extra korting. Extra leuk wordt het, als jij daar dan zo enthousiast van wordt dat je het goede nieuws met je vrienden wil delen. En dat kan heel gemakkelijk, met cashboost van Cashbackkorting!

Log in op Cashbackkorting en ga naar onze cashboost pagina. Om het je makkelijk te maken om het goede nieuws te delen op een manier die bij jou past, hebben we 3 opties voor je gemaakt: Je kunt uitnodigingen versturen via e-mail, Twitter of Facebook, een persoonlijk link maken om te delen op je website of je kiest een van onze speciale banners om nieuwe leden te werven. En wordt er iemand lid via jouw cashboost? Dan willen we je daar heel graag voor bedanken! Dus voor iedere vriend/vriendin die zich aanmeld bij Cashbackkorting ontvang jij € 5,- in je account!
Hoe eerder jouw vrienden beginnen met klikken en shoppen, des te eerder verdien jij de vriendenbonus. Zodra de door jou aangemelde vriend een saldo van 10 euro heeft gespaard, ontvang jij de 5 euro extra cashback in jouw account. Goeie deal toch?

Heb jij de perfecte manier gevonden om nieuwe leden te werven voor Cashbackkorting? Help dan andere leden door hieronder een reactie te plaatsen met jouw beste tips!

   
Door Sven tijdelijkgeheim op 25-06-2013 om 09:34:53
De hoogste referral vergoeding van alle spaarprogramma's! :-)
Close
6,25% CashCoins
Profiteer van feestelijke kortingen: smartphoto 5 jaar oud
Code:5JAAR
visit register click click