Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
De juiste zorgverzekering kies je zo
De juiste zorgverzekering kies je zo
12/01/2018

De juiste zorgverzekering kies je zo

Heb jij vorige maand je zorgverzekering al opgezegd, maar ben je nog niet overgestapt naar een nieuwe zorgverzekeraar? Speciaal voor de twijfelaars onder ons vertellen we je nog een keer hoe je de zorgverzekering kunt kiezen die het best bij je past. Dat kan veel geld schelen! Lees je mee?

Het eigen risico
Wel of geen eigen risico? Je betaalt minder premie per maand als je je eigen risico verhoogd. Maar dat betekent wel dat áls je een dure operatie nodig hebt, je deze voor een groot gedeelte zelf moet betalen. Dus: ben je zo gezond als een vis en kun je het je veroorloven om in één keer een groot bedrag te betalen, mocht dat nodig zijn? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om het eigen risico te verhogen. Maar heb je weinig spaargeld achter de hand en moet je helaas vaak naar het ziekenhuis? Dan is het voor jou wellicht beter om het eigen risico niet te verhogen.

Vrije zorgkeuze
Vind je het belangrijk dat je zelf je zorgverleners kunt kiezen als je die nodig hebt? Dan kun je het best gaan voor een restitutiepolis. Hiermee kun je namelijk zelf kiezen naar welke zorgverlener je wilt gaan. Maakt het voor jou niet zoveel uit? Dan kun je ook gaan voor een naturapolis. In dit geval ben je gebonden aan zorgverleners waarmee jouw zorgverzekeraar afspraken heeft gemaakt. Je krijgt in dat geval alleen een vergoeding voor de gemaakte zorgkosten als je naar die zorgverleners gaat. Misschien wel even goed om erop te letten of die wel bij jou in de buurt zitten…

Wat verwacht je dit jaar?
Denk goed na over wat je verwacht voor dit jaar. Staat er een beugel voor de kinderen op het programma? Maak je zelf veel kosten bij de tandarts? Breng je vaak een bezoekje aan de fysiotherapeut? Beantwoord jij deze vragen met een ‘nee’? Dan past een basisverzekering bij jou. Maar ben je van plan om dit jaar vaak naar de fysio te gaan, of verwacht je hoge tandartskosten? Dan past een aanvullende tandarts- of fysiotherapiedekking bij jouw zorgverzekering.

>> Kijk ook op deze pagina naar alle zorgverzekeringen en stap over met CashCoins!

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Independer Zorgverzekering 13,50 CashCoins

Independer Zorgverzekering

Vergelijk alle zorgverzekeringen van Nederland bij Independer.nl! Vind de beste zorgverzekering tegen de scherpste premie en ontvang extra korting

Naar de actie
visit register click click