Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Dierendag cadeautips
Dierendag cadeautips
24/09/2015

In deze tijd van het jaar zijn bijna alle feestdagen (met uitzondering van de december feestdagen) achter de rug. Tijd dus voor een extra feestje, dit keer voor je huisdieren; op vier oktober is het dierendag!

Natuurlijk zorg je het hele jaar door voor je huisdieren. Dierendag is hét moment om je huisdier eens extra in het zonnetje te zetten. Verwen ze met lekkere snoepjes of voer, geef ze een leuk speeltje of maak zowel je huisdier als jezelf blij met een nieuw accessoire voor in huis voor je huisdier.

Dierendag cadeautips voor je kat

Katten zijn gek op kattenspeeltjes, krabpalen en alles waar ze zich heerlijk in kunnen nestelen of verstoppen. Maak je katten dus blij met een vrolijk nieuw speelgoedje of een toffe nieuwe krabpaal. Voor katten die gek zijn op eten kun je natuurlijk ook altijd een lekker nieuw snoepje kopen of zijn favoriete voer! Kijk eens bij Zooplus, Huisdierenbazaar of DierenwinkelXL.

Dierendag cadeautips voor je hond

Honden zijn er in allerlei soorten en maten en het kan dus nogal verschillen waar jouw hond van houdt. Jij kent je hond het beste en weet waar hij van houdt; rennen, lekker eten, chillen na een lange wandeltocht.. Op dierendag verwen je je hond dus met iets waar hij blij van wordt, zoals een bal, een stok, een lekkere warme mand of zijn favoriete snack. Een mooie riem of halsband is vooral leuk als je het belangrijk vind hoe je hond er uit ziet. Ze bestaan in heel veel kleuren en met mooie versiering of juist heel neutraal. Op Hond.nl en Woef en Hinnik vind je alles voor je hond met korting!

Dierendag cadeautips voor je konijn

Ook je konijn (of andere knaagdieren) verdient extra aandacht op dierendag. Haal hem even uit het hokje en knuffel lekker, laat hem rennen in de tuin of geef zijn favoriete snack. Is je konijn toe aan een nieuw konijnenhok voor binnen of buiten? Dierendag is een goed moment voor dit cadeau! Shop een mooi nieuw huisje voor je konijn met korting, bijvoorbeeld bij Huisdierenbazaar of Zooplus.

Heb jij andere huisdieren? Ook daar zijn heel veel leuke cadeautjes voor te vinden! Kijk op Cashbackkorting bij diverse leuke huisdierenshops en koop met korting een leuk cadeau voor je paard, hamster, cavia, vis en voor nog veel meer andere lieve dieren!

   
Close
5,00% CashCoins
Shopping Days bij CECIL -20% op je aankoop
Code:HAPPY23CC
visit register click click