ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Download de alertbar en mis nooit meer korting!
Download de alertbar en mis nooit meer korting!
16/11/2015

Ken jij de Cashbackkorting Alertbar al? Mis geen korting tijdens het shoppen voor de feestdagen en installeer de alertbar vandaag nog!

Weten bij welke shops je cashback krijgt als je surft op internet? Dat kan nu met de Cashbackkorting.nl Alertbar. Zo hoef je niet de hele tijd te checken of de webshop waar jij graag iets wil kopen aangesloten is bij Cashbackkorting. Je krijgt automatisch een melding. Hiermee bespaar je honderden euro’s extra per jaar!

https://www.cashbackkorting.nl/static/toolbar.php

 

Hoe werkt het?
Onder het tabblad 'Cashboost' op onze website vind je het kopje 'Download de Alertbar'. Klik op de gewenste browser button en installeer de Alertbar. Op dit moment is de alertbar alleen verkrijgbaar voor Mozilla Firefox en Google Chrome. Cashbackkorting werkt momenteel aan een uitbreiding van de versies.

Als je nu een website bezoekt van een aangesloten webshop verschijnt de alertbar automatisch bovenin je browser. Klik op de button 'Klik hier voor Cashcoins' en je gaat direct naar de pagina van de betreffende webshop op CashbackKorting.nl. Vervolgens ga je via de button Koop nu met korting naar de webshop en doe je jouw aankoop. Let op! Bezoek geen andere websites en rond je aankoop direct af zodat we jouw aankoop goed kunnen registreren en binnen 48 uur de cashback kunnen bijschrijven in jouw account.

> Meer weten? Bekijk onze Alertbar FAQs  

   
Close
4,00% CashCoins
10% korting op tuinartikelen van Intens wonen
Code:tuin10
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click