ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Een goedkope zorgverzekering scoor je zo!
Een goedkope zorgverzekering scoor je zo!
11/12/2016

Je hebt vast en zeker wel meegekregen dat de gemiddelde premies voor 2017 fors stijgen. Als je bijvoorbeeld alleen een basisverzekering afsluit, betaal je per maand ongeveer €7,- tot €11,- meer. Ai! Maar gelukkig hebben wij een paar manieren gevonden die ervoor zorgen dat jouw premie in 2017 onder het gemiddelde ligt. Lees mee en scoor ook een goedkope zorgverzekering!

Eigen risico omhoog? Dan gaat je premie omlaag!
Bij het berekenen van de gemiddelde premie wordt er uitgegaan van het verplichte eigen risico van €385,-. Ben je (bijna) nooit ziek en heb je een spaarpotje opgebouwd die eventuele zorgkosten makkelijk kan dekken? Dan kan je eigen risico omhoog. Je kunt ‘m met maximaal €500,- verhogen, dan betaal je het minst aan premie per maand.

Weinig zorg = weinig premie
Je kunt je premie zo hoog maken als je zelf wilt met tal van aanvullende verzekeringen en een enorm aanbod aan zorgverzekeraars. Mankeert jou eigenlijk nooit iets en ben je niet van plan om veelvuldig naar bijvoorbeeld de fysiotherapeut te gaan? Dan kun je kiezen voor zo min mogelijk zorg (dus geen tot weinig aanvullende verzekeringen en een beperkte keuze aan ziekenhuizen). Hoe minder zorg je kiest, hoe lager je premie is.

En dan is er altijd nog deze korting...
In de dure decembermaand kunnen we wel een extraatje gebruiken, toch? Laat december nou net dé maand zijn om over te stappen van zorgverzekering en daar kun je je saldo een flinke boost mee geven! Weten hoeveel korting je kunt scoren als je overstapt naar een andere zorgverzekeraar? Dat zie je op deze zorgpagina! Op welke stap jij over?

   
Close
5,00% CashCoins
Nieuwe klanten: -25% + gratis verzending bij Myprotein
Code:25AFF
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click