Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Bespaar op je energiekosten!
Bespaar op je energiekosten!
04/11/2016
 

Het begint koud te worden en daarom is het tijd om de verwarming weer aan te zetten. Er is niets fijner dan thuiskomen is een lekker warm huis, maar helaas heeft dit wel vervelende gevolgen voor je energieverbruik en dus ook voor je energiekosten. Hoe kan je hier op besparen zonder dat je kou hoeft te lijden? Wij hebben de tips die je waarschijnlijk nog niet kent!

1. Weg met de vochtige lucht
Een huis met veel vochtige lucht kost meer energie om te verwarmen dan een huis zonder vochtige lucht. Hoe kom je van deze vochtige lucht af? Zet ’s ochtends en ’s avonds de ramen voor een minuut of 10 open. Zo drijf je de vochtige lucht naar buiten en is je huis in een mum van tijd lekker warm.

2. Stap over
Je kan tot wel €500 per jaar besparen door jaarlijks over te stappen van energieleverancier. Dit kost je niks meer dan een beetje moeite. Je kan zelf op zoek gaan naar de meest voordelige energieleverancier, maar je kan ook gebruik maken van onze handige vergelijkingstool. Hiermee kan je energie vergelijken van heel veel energieleveranciers en weet je zeker dat je het goedkoopste uit bent. Waarom zou je langer bij jouw huidige energieleverancier blijven als je bij een ander minder betaalt?

Klik hier om naar de vergelijkingstool te gaan. Vul je gegevens in en ontdek wat je per jaar kan besparen door over te stappen!

3. Verbruik niet meer dan nodig
Uit gemak en luxe verbruiken we een hoop energie en elektriciteit. Ook hierop kan je eenvoudig besparen:
                - Trek alle opladers na gebruik uit het stopcontact
                -  Zet apparaten uit na gebruik, dus ook niet op stand by.
                -  Zet de vaatwasser pas aan als deze helemaal vol is
                - Draai pas een wasje als je de wasmachine écht goed kan vullen
                - Hang je wasgoed op in plaats van de droger te gebruiken
                - Draai de verwarming een graad lager en trek een dikkere trui aan. Dit kan al circa 4%
                energie besparen.

4. Maak gebruik van fantastische aanbiedingen!
Je kan direct naar de website van een energieleverancier gaan en een energiecontract afsluiten, maar je kan ook via ons naar de website van de energieleverancier gaan. Zo ontvang je cashback over je contract en heb je weer een paar tientjes bespaard!

Naast het afsluiten met cashback, hebben veel energieleveranciers fijne acties. Zo ontvang je bij Nuon tijdelijk €250 korting op je eindafrekening. 

5. Investeer
Om geld te besparen zal je soms eerst geld uit moeten geven. Zo zal je besparen op gas wanneer je elektrisch gaat koken. Hiervoor zal je misschien eerst een elektrische kookplaat moeten aanschaffen. Ook speelt de isolatie van je huis een grote rol voor energieverbruik. Investeer daarom in goede isolatie. Denk ook aan elektrische apparaten zoals een vaatwasser, wasmachine en CV ketel. Kies voor het energielabel A en start met besparen. Het investeren in zuinige producten en goede isolatie betaald zich uiteindelijk terug. 

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Energiedirect.nl 25,00 CashCoins

Energiedirect.nl

Krijg korting bij Energiedirect.nl, de energieleverancier van Stroom & Gas vast tarief 1 jaar groene stroom.

Naar de actie
Vattenfall 48,00 CashCoins

Vattenfall

Voor energie met korting stap je over naar Vattenfall

Naar de actie
visit register click click