Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Hier koop jij een goedkope nieuwe televisie
Hier koop jij een goedkope nieuwe televisie
06/03/2017


Stamt jouw televisie nog uit het jaar nul, en is het nu écht tijd om een nieuwe aan te schaffen? Waarschijnlijk heb je daar maar weinig zin in, want televisies zijn grote aankopen. Gelukkig is het voordeel van online shoppen dat je zelf de beste aanbiedingen kan vergelijken, en daar helpen wij je een handje bij.

Kijk en vergelijk

Als je er nog niet helemaal over uit bent welk merk en type jouw voorkeur heeft, kan je beter een webshop kiezen met een breed assortiment. Een voorbeeld van zo’n webshop is Media Markt; een grote aanbieder in elektronica en meer.

Ook Coolblue kent een groot aanbod op dit gebied. Voordeel van beide webshops is dan ook dat je in het menu kan aangeven welke kwaliteiten jouw nieuwe televisie moet hebben, en binnen welke prijsklasse dat moet passen. Wil je bijvoorbeeld voor een bescheiden 32 inch televisie, of pak je groot uit met een televisie van wel 55 inch. Alles kan!

> Ga hier direct naar Coolblue en ontvang cashback 

Meer van een specifiek merk?
Zoals Philips bijvoorbeeld. Philips staat al tijden bekend als een betrouwbaar merk, als het op elektronica aankomt. Dus als jij verzekert wil zijn van een goede televisie, neem dan zeker eens een kijkje bij Philips, én ontvang cashback na aankoop van jouw gloednieuwe TV!
   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
MediaMarkt 2,50% CashCoins

MediaMarkt

Bestel voordelig bij MediaMarkt, marktleider op het gebied van consumentenelektronica

Naar de actie
Close
1,50% CashCoins
Ontvang €100,- korting op jouw boeking bij CamperDays
Code:CAMPER2023
visit register click click