Holidaycars.com AliExpress
Ik ga op wintersport en neem mee
Ik ga op wintersport en neem mee
16/02/2017

Het is februari en dat betekent dat het tijd is om op wintersport te gaan! Heb jij alles al ingepakt, of ben je eerder zo iemand die alles uitstelt tot het laatste moment? Verzeker jezelf er in ieder geval van dat de volgende musthaves niet op jouw vakantie ontbreken!

Wintersportkleding

Voor de hand liggend, maar toch; wanneer je op wintersport gaat, heb je wintersportkleding nodig. Wat minder obvious is, is dat dit een stuk goedkoper kan dan jij denkt! Wintersportkleding wordt gezien als een grote investering, waar je hoe dan ook veel geld aan kwijt bent. Uiteraard blijft het een investering, maar bij vele webshops is het mogelijk om je outfits voor de skipiste met flinke kortingen in te slaan. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Wintersport-store!

Warme kleding
Natuurlijk kan je niet constant in je wintersportkleding rond blijven lopen, daarom is het raadzaam om ook comfortabele warme kleding in te slaan. Deze kan je mooi gebruiken voor wanneer je ’s avonds bij je accommodatie bent, of wanneer je in de après-ski hut te vinden bent natuurlijk. Bij Plutosport kan je terecht voor dit soort kleding; je vindt er bijvoorbeeld fleecevesten, maar ook thermoskleding. Ideaal dus om jou warm te houden daar hoog boven in de bergen!

Leesvoer
Ben jij niet zo van de après-ski, en kruip je liever met een boek terug in je accommodatie? Perfect in combinatie met die warme outfit, toch? Ga dan snel even naar webshop van je favoriete boekhandel, of surf naar Bol.com waar je je boek de volgende dag al in huis hebt! 

    Share on Google+
  Expedia.nl
Close
tot 10,00 CashCoins
Een maand lang geen bezorgkosten bij ah.nl
Code:PFJAN1801
Holidaycars.com AliExpress
visit register click click