Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Spelen met BWIN in het Juventus stadion
Spelen met BWIN in het Juventus stadion
24/05/2016

Word een profvoetballer voor één dag!

Juventus is 1 van de beste voetbalclubs in de wereld,  heeft de UEFA Champions League tweemaal gewonnen en heeft de Coppa Italia zelfs tien keer gewonnen. Dit beroemde voetbal team dat hoge klasse voetbal speelt, geeft jou kans om de grond van hun stadion te voelen op 21 juni 2016.

Speel als de grote sterren Buffon, Pogba, Khedira of Morata in het Juventus stadion en voel je een echte Juventus speler. Nu heb je de unieke kans om een reis naar Milaan/Turijn te winnen inclusief overnachting en een echte wedstrijd te spelen in het Juventus stadion in het officiële Juventus tenue. Ben jij er klaar voor?

What's the deal?
De winactie loopt van 24 mei t/m 5 juni. Wil jij kans maken om deze unieke prijs te winnen? Ga dan naar onze winactie en doe mee!

Aan het einde van de winactie zullen we een winnaar selecteren en dit bekend maken via de blog en e-mail. Omdat de winactie internationaal is, zal slechts één winnaar van alle deelnemers onder OrangeBuddies websites geselecteerd worden. Wie zal ons vertegenwoordigen en spelen in het stadion van Juventus?

Neem nu deel aan de winactie: bezoek het stadion in Turijn en word een echte professionele voetballer voor één dag! Je zal spelen met de officiële Juventus Kit en verblijft één nacht in een accommodatie in Milaan/Turijn.

 

Klik hier en doe mee!


   
visit register click click