Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Laatste kans om over te stappen
Laatste kans om over te stappen
29/12/2017

De kerstdagen zijn weer voorbij en oud en nieuw komt steeds dichterbij. Deze dagen zijn voor jou misschien wel de leukste dagen van het jaar, maar vergeet niet om ook nog aan je zorgverzekering te denken. 31 december is namelijk de laatste dag dat je kan overstappen als je wilt dat je oude verzekering automatisch wordt opgezegd. Daarom hebben wij voor jou nog een keer de belangrijkste zaken op een rijtje gezet.

Het eigen risico
Bij je basisverzekering ben je verplicht om een eigen risico te betalen, dit is het bedrag dat je betaalt voordat je een vergoeding krijgt. Vanaf 2018 is dit een bedrag van €385, deze kun je ophogen naar €500 dit noem je dan het vrijwillig eigen risico. Onder je eigen risico vallen onder anderen de kosten voor ziekenhuiszorg, specialistische zorg, geneesmiddelen en ambulancevervoer.

Aanvullende verzekeringen
Als jij denkt dat je het komende jaar veel kosten te gaan maken die niet worden vergoed vanuit je basisverzekering kan het verstandig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten. Zo kun jij je extra verzekeren voor de tandarts, fysiotherapie of zwangerschap.

Laagste premie
Welke zorgverzekeraar het goedkoopst is hangt helemaal af van jouw situatie en de aanvullende verzekeringen die jij nodig hebt. Wel hebben wij voor jou uit kunnen zoeken bij welke verzekeraar jij de laagste premie betaalt. Anderzorg is relatief het goedkoopst, hier betaal je namelijk €78,00 per maand. Hierna is De Friesland Zorgverzekeraar het goedkoopst, hier betaal je €81,95 per maand. Zij worden gevolgd door Univé Zorgverzekering, hier betaal je namelijk €85,95 per maand.

Vergeet dus niet om voor 31 december over te stappen naar een nieuwe zorgverzekering, alleen dan wordt jouw huidige zorgverzekering automatisch opgezegd. Overstappen kan tot uiterlijk 31 januari maar vergeet dan niet je huidige verzekering op tijd op te zeggen. Vergelijk op deze handige pagina nog eens alle zorgverzekeringen.

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
De Friesland Zorgverzekeraar 0,00 CashCoins

De Friesland Zorgverzekeraar

Sluit jouw zorgverzekering af bij De Friesland Zorgverzekeraar

Naar de actie
Univé Zorgverzekering 0,00 CashCoins

Univé Zorgverzekering

Zorgeloos verzekerd voor een heel lage premie met een Univé Zorgverzekering

Naar de actie
visit register click click