ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Ga goedkoop last minute op wintersport!
Ga goedkoop last minute op wintersport!
02/02/2017


Februari is net begonnen, en laat dat nou net de uitgelezen maand zijn om op wintersport te gaan. De zomervakantie duurt nog veel te lang, en geef toe, je hebt ondertussen al wel zin om er lekker tussenuit te gaan. Daarom hebben wij voor jou mooie kortingen op wintersportvakanties verzameld.

Bestemmingen door heel Europa

Er zijn veel mensen die in de wintermaanden afreizen naar vakantieoorden in Oostenrijk, Frankrijk of bijvoorbeeld Zwitserland om te gaan wintersporten. Wat je favoriete wintersportbestemming ook is, het is altijd fijn om een lekker plekje geboekt te hebben om in terug te trekken, na een dag sporten. En het is nóg fijner als dat met korting geboekt kan worden. Neckermann reizen heeft bijvoorbeeld nog aanbiedingen voor verschillende wintersportvakanties.

En wanneer je minimaal twee weken skivakantie boekt via Bungalow.net ontvang je al tot €50 korting! Vind je twee weken te lang? Geen probleem! Bij het boeken van een week skivakantie via Bungalow.net bespaar je tot €25 met onderstaande kortingscode.

> Ga hier direct naar de kortingscode voor korting tot €25 en ontvang CashCoins! 

Bij wintersport kan sportkleding niet ontbreken
Denk hier bijvoorbeeld aan een helm, snowboard, ski’s, maar boven alles natuurlijk skikleding. Deze items klinken misschien niet erg fashion verantwoord in de oren, maar tegenwoordig is er een ruime keus aan sportkleding in talloze webshops. Daar moet wel wat tussen zitten wat ook jij leuk vindt, toch? Bij Internet Sport and Casuals is er toevallig tot wel 80% korting op wintersportitems. Wees er dus snel bij en haal jouw nieuwe wintersportgarderobe binnen!

> Ga hier direct naar korting tot wel 80% en ontvang CashCoins! 
   
Close
5,00% CashCoins
Nieuwe klanten: -25% + gratis verzending bij Myprotein
Code:25AFF
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click