ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Met deze tips kies jij de juiste zorgverzekeraar
Met deze tips kies jij de juiste zorgverzekeraar
20/12/2015

Hoe zorg je ervoor dat je bij de juiste zorgverzekeraar terecht komt? Heb je geen zin om alle polisvoorwaarden van A tot Z uit te pluizen, maar wil je ook niet zomaar een beslissing maken, dan kan deze handige checklist je helpen. Wat vind je het belangrijkste als het om zorg aankomt? Dat je maandelijkse lasten laag zijn, dat je profiteert van een bonus aan het begin van dit jaar of dat je terecht kunt bij álle ziekenhuizen en zorginstellingen? Kijk, vergelijk en sluit je nieuwe zorgverzekering af via Cashbackkorting! 

Prijzen, spaaracties en collectiviteitskorting
Ga je voornamelijk voor een lage zorgpremie en heb je weinig last van pijntjes of kwalen? De zorgverzekeringen van Ditzo en AnderZorg worden als goedkoop gezien. Natuurlijk kun je met een zorgverzekeringsvergelijker zelf kijken welke verzekeraar voor jou het goedkoopste uitvalt. Check ook of je recht hebt op collectiviteitskorting via jouw werkgever of beroepsgroep! Verder krijg je bij HEMA korting op producten in de winkel als je een HEMA Zorgverzekering afsluit.

Zorgverzekeringen vergelijken

Gespreid betalen van het eigen risico
We hebben het al een paar keer eerder genoemd: dit jaar stijgt het verplichte eigen risico met €10 naar €385. Dat is een behoorlijk bedrag. Bij CZ en Zilveren Kruis kun je dit eigen risico gespreid betalen, zodat je het niet in één keer op hoeft te hoesten.

Contact en service
Heb je afgelopen jaar veel met je zorgverzekering gebeld met vragen en vind je persoonlijk contact belangrijk? Dan sluit Univé misschien aan bij jouw wensen. Gebaseerd op recensies van verzekerden springt Univé eruit als het gaat om klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. De verzekeraar heeft niet alleen een online klantenservice, maar ook fysieke verzekeringskantoren. Als je liever je verzekeringszaken online regelt kun je bij vrijwel alle verzekeraars goed terecht. De meeste klanten zijn tevreden over de klantenservice van hun zorgverzekeraar, maar UnitedConsumers, Ditzo en CZ scoren hier vooral goed op. 

Zorgverzekeringen vergelijken

Vrije keuze van zorgaanbieder
Er is afgelopen tijd een hoop in het nieuws geweest over de zogenaamde budgetverzekeringen. Bij dit type zorgverzekering kun je maar bij een beperkt aantal ziekenhuizen terecht. Vind je het belangrijk om zelf te kunnen bepalen naar welk ziekenhuis je gaat? Ditzo, CZ en PNO Zorg bieden een ruime keuze in zorgverleners, maar check altijd de voorwaarden.

Ruim vergoeden en duidelijke informatie
Wil je een (aanvullende) verzekering voor specifieke zorgkosten? Gebruik dan een vergelijkingswebsite om te zien welke verzekeraar de beste dekking geeft. Bij sommige verzekeraars is het zelfs mogelijk om het pakket het hele jaar door aan te passen, bijvoorbeeld bij FBTO. IZZ en Zilveren Kruis bieden daarentegen minder flexibiliteit met vaste pakketten.

> Bekijk hier alle zorgverzekeringen via Cashbackkorting.nl!

   
Close
TOT 2,00% CashCoins
25% korting voor de PUMA FAM
Code:PUMAFAM
ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
visit register click click