ONTVANG 15,00% CASHCOINS Steve Madden
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Mis nooit meer een aankoop met cashback
Mis nooit meer een aankoop met cashback
20/04/2015

Het kan een keer gebeuren: je ziet een leuk product in een webshop en gooit deze in je digitale winkelwagen. Je kan niet wachten tot je het product in huis hebt, dus rond je zo snel mogelijk het bestelproces af in de hoop dat je bestelling vandaag nog op de post gaat. Je bevestigd je bestelling en dan….realiseer je je dat je de aankoop niet via Cashbackkorting hebt gedaan en dus geen cashback krijgt. Balen!

Om dit soort gemiste kansen te voorkomen, heeft Cashbackkorting iets handigs: de Cashback Alertbar. Even installeren in je browser en je mist nooit meer een aankoop met cashback. Zodra je een website bezoekt die is aangesloten bij Cashbackkorting.nl, geeft de Alertbar een melding. Hiermee bespaar je honderden euro’s extra per jaar!We zetten de voordelen van de Cashback Alertbar voor je op een rijtje:

-Automatische melding als je bij een webshop cashback kan krijgen
-Altijd op de hoogte van de nieuwste acties op Cashbackkorting.nl
-Snelle toegang tot je account
-Extra zekerheid voor goede registratie van je aankopen
-Gratis te downloaden en bespaart je veel geld

Hoe werkt het?

Installeer de Cashback Alertbar. Als je nu een website bezoekt van een aangesloten webshop verschijnt de Alertbar automatisch bovenin je browser.  Klik op de button ‘Klik hier voor Cashcoins’ en je gaat direct naar de pagina van de betreffende webshop op CashbackKorting.nl. Vervolgens ga je via de button ‘Koop nu met korting’ naar de webshop en doe je jouw aankoop.

Klik hier en installeer de Cashback Alertbar voor Mozilla Firefox of Google Chrome >>

   
Door Ferry Jansen op 03-05-2015 om 07:20:37
Wil de toonbank van jullie downloaden voor Chrome, geeft hij op de site alleen maar aan die voor Firefox. Ik heb en gebruik geen Firefox, maar gebruik Chrome. Hoe maak ik dit wel voor elkaar om te kunnen downloaden? Alvast bedankt voor de moeite, F. M. J.
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click