ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Niet vergeten: secretaressedag
Niet vergeten: secretaressedag
10/04/2014

Niet vergeten: op 17 april is het Secretaressedag! De dag bij uitstek om je secretaresse eens even goed in het zonnetje te zetten.

De gemiddelde secretaresse verzet enorm veel werk. Werk waarvan je vaak weinig concreets terug ziet misschien, maar dat is nu juist de grap. Ze nemen je werk uit handen waarvan jij misschien niet eens weet dat het er is. Secretaresses behandelen de post en telefoontjes, ze verwerken notulen van vergaderingen, regelen koffie, beantwoorden e-mails en nog veel meer. Secretaresses zijn daarmee onmisbaar in jouw bedrijf en om die reden zijn ze best wat extra waardering waard :-)

Ideeën nodig? Hier zijn onze tips:

Bloemen
Een bloemetje doet het altijd goed. Een bos prachtige lentetulpen of een groot boeket. Bij Fleurop is zelfs een speciaal boeket voor Secretaressedag samengesteld!

Wijn & Chocolade
Hoewel wijn en chocolade vaak niet op hetzelfde moment op tafel staan, worden beide door de meeste vrouwen wel erg gewaardeerd. Met een goede fles wijn of een doosje heerlijke chocolade geef je je secretaresse een ‘genietmomentje’ mee naar huis, waar ze op een zelf gekozen moment eens even lekker voor kan gaan zitten. Shop wijn of chocolade gemakkelijk online bij bijvoorbeeld Villa Vino en Jamin.Een dagje uit, kleding, accessoires, een etentje..
Voor bijna alles is wel een cadeaubon te krijgen! Het lijkt misschien een afgezaagd cadeau, maar bijna alle vrouwen zijn er dol op! Verzin iets origineels – misschien eens een cadeaubon voor een avontuurlijk dagje uit of juist voor een high tea – doe er een mooie verpakking omheen en klaar ben je. Kijk eens op Belevenissen.nl voor leuke cadeaubonnen of shop bij Postkantoor.nl.


PS. Tip: zet Secretaressedag (17 april) in je eigen agenda, dan hoeft je secretaresse je er niet aan te herinneren ;-)
 

   
Close
4,75% CashCoins
Profiteer van 5% korting op eerste bestelling bij Tadaaz
Code:5TTNEW
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click