Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Nieuwe website van CashbackKorting!
Nieuwe website van CashbackKorting!
11/07/2016
CashbackKorting is vernieuwd! Dat betekent dat er een aantal nieuwe items op de website staan, maar ook dat oude items nu op een andere plek staan. Hier vind je een overzicht van de grootste veranderingen op de website. 

Saldo
Zodra je inlogt zie je nu in het midden jouw saldo i.p.v. links bovenin. Daar zie je ook gelijk staan hoeveel je nog moet sparen tot je weer een uitbetaling kan aanvragen en wat je vandaag allemaal nog kan doen om CashCoins te verdienen. Daarboven zie je ook gelijk de opties van jouw account (bijvoorbeeld Uitbetalen, Klikoverzicht en Helptickets). Eerder moest je daarvoor klikken op de knop Mijn Account. 

Direct verdienen
Een nieuwe knop bovenaan de homepage (zie eerste afbeelding). Ga daar op staan met je muis en je vind daar gelijk je ongelezen cashmails, bannerkliks en deals die je kunt delen waardoor je direct CashCoins kunt verdienen. Klik je er op met je muis, krijg je gelijk een overzicht van alle verdienmogelijkheden. 

Vergelijk
Dit is nog een nieuwe knop bovenaan op de homepage. Met deze nieuwe tool kan je heel makkelijk verschillende energieleveranciers, autoverzekeringen, telefoonaanbieders en zorgverzekeringen vergelijken. Binnen een paar stappen weet je precies welke optie voor jou het goedkoopst is en kan je direct overstappen. 

Blog
Ook zie je op de homepage nu een overzicht van de laatste blogs. Die je vinden door helemaal naar onder te scrollen. Vroeger stond dit onder het kopje ‘nieuws’ en was dat minder goed zichtbaar op de homepage. 

Shoppen
Als je nu met je muis gaat staan op shoppen krijg je gelijk een overzicht van de meest populaire categorieën. Ook staat daar al een overzicht van de 10 meest populaire webshops. Eerder kreeg je alleen een overzicht van alle webshops van A tot en met Z.

Als je vervolgens een webshop hebt gevonden waar jij graag iets wil kopen is er nog meer nieuws. Klik op de webshop en vervolgens op blijf op de CashbackKorting pagina. Daar zie je nu ook ‘Snelheid CashCoins toekennen’ en ‘Betrouwbaarheid’ staan.

Neem Bol.com bijvoorbeeld, daar zie je dat de aankopen gemiddeld binnen 13.31 dagen worden gekeurd en dat 99% van de aankopen wordt geregistreerd. Leuke feitjes en handig bij het vergelijken van de webshops waar je dezelfde producten zou kunnen kopen. Natuurlijk is de hoeveelheid cashback die jij ontvangt op jouw aankoop gewoon blijven staan. 

Kortingscode
Het laatste nieuwe onderdeel is dat je nu altijd een kortingscode ziet staan helemaal onderaan op de website. In het onderstaande voorbeeld zie je een kortingscode van WeighWatchers. Je ziet precies hoeveel korting je krijgt op welk product en welke kortingscode je daarvoor nodig hebt. Mocht de  korting voor jou interessant zijn kan je direct naar de shop om de aankoop te doen (met CashCoins).

Mochten er voor jou nog dingen onduidelijk kan je ons natuurlijk altijd een vraag stellen door een helpticket in te dienen. Wij hopen dat jullie het nieuwe design net zo mooi vinden als wij! 

 

 

   
Close
1,95% CashCoins
Zomerverkoop bij Waschbaer: tot 50% korting
Code:L86 893
visit register click click