Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Nieuw: Like Cashbackkorting op Facebook!
Nieuw: Like Cashbackkorting op Facebook!
09/02/2015

Het heeft even geduurd, maar het was nu toch echt de hoogste tijd: Cashbackkorting heeft een Facebookpagina! En daar worden we hier op de redactie van Cashbackkorting heel erg blij van! We horen namelijk graag wat jij denkt en willen je graag extra mogelijkheden geven om contact met ons te zoeken als je een vraag hebt. Reageer dus ook vooral op onze posts als je dat leuk vindt, laat ons horen hoe jij van een aanbieding hebt geprofiteerd of wens ons gezellig een fijne dag of een goed weekend, vinden we leuk ;-)

Like Cashbackkorting op Facebook en je blijft altijd op de hoogte van de aller-allerbeste kortingsacties, leuke nieuwtjes en prijsvragen. En natuurlijk word je voor je like ook bedankt met CashCoins. Like Cashbackkorting op facebook en verdien direct 0,10 CashCoins.

Nog meer goed nieuws: Omdat februari de maand van de liefde is en wij wel wat te vieren hebben, maak je via Facebook ook nog kans op een fantastisch  Cadeau Vol Liefde t.w.v. €130,-! Wil je daar kans op maken?

Lees dan meer over de winactie 'Win een cadeau vol liefde' >>


We vinden het te gek dat je lid bent van Cashbackkorting en hopen je ook gauw op onze Facebookpagina te zien. Tot dan!

   
Door Sjan van Helvert op 14-02-2015 om 00:22:32
Ik vind het leuk om lid te zijn.
Mpo : Cashbackkorting.nl Team
   Bonjour Mireille ! Avec grand plaisir ! Comment bien commencer l'année 2016 ! On vous souhaite pleins de bonnes choses ! Cordialement, Lora de l'équipe CashbackReduction
Close
TOT 2,50% CashCoins
20% korting bij besteding vanaf €100 bij Lyle & Scott
Code:AUTUMN20
visit register click click