Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
De voordelen van online boodschappen doen
De voordelen van online boodschappen doen
23/07/2015

Het is weer zaterdag, dus pak je de auto naar het centrum, vind je met moeite een piepkleine parkeerplek en strompel je met tegenzin naar de supermarkt. Eenmaal binnen is het een gekkenhuis. De komkommers zijn op, de vriezer is kapot en de rij voor de kassa lijkt wel niet op te houden... Terug bij de auto laad je drie zware tassen in en denk je: 'NEE! Ik ben de melk vergeten!'

 Dit kan ook anders: doe online je boodschappen!

 

Op dit moment doet maar vijf procent van de Nederlanders zijn boodschappen online. Maar er is zicht op groei: 44 procent* van de consumenten is van plan zijn huis-, tuin- en keukenboodschapen online te gaan doen! Daarnaast zegt 35 procent* van de Nederlanders in de supermarkt de kassarij te willen vermijden door het gebruik van automatische afschrijving bij het verlaten van de winkel. Kortom, wij willen oplossingen die tijd besparen! Deze oplossing is er: online boodschappen doen.

Hoe werkt online boodschappen doen?
Als je bijvoorbeeld op ah.nl online je boodschappen bestelt heb je de keuze uit meer dan 27.000 artikelen. Het AH Basic assortiment, heel veel non-food artikelen en zelfs die ene huismerk wijn die je zo lekker vindt. Nooit het probleem dat er producten op zijn of dat ze het in jouw lokale supermarkt net niet verkopen!

En het zijn niet alleen de producten die je in je vertrouwde Albert Heijn vindt, maar alle producten van AHOLD zijn er te koop, dus ook producten van Gall & Gall en Etos. Alle prijzen zijn precies hetzelfde als in de winkel en natuurlijke profiteer je ook online van bonusvoordeel.

 

 

Hoe worden mijn boodschappen bezorgd?

Als je online je boodschappen doet, kan je zelf je bezorgtijd kiezen. De servicekosten bij ah.nl variëren tussen €3,95 en €12,95, afhankelijk van het moment dat je kiest. De AH bezorgservice bezorgt jouw boodschappen tot in de keuken en je kunt gewoon met je pinpas afrekenen.

Heb je nog lege flessen of kratjes staan? Die neemt de bezorger dan weer voor je mee.

Zomeractie: de boodschappen bezorgd voor €2.99!
AH.nl hanteert een strikte kwaliteitseisen. Jouw boodschappen worden met de grootste zorg uitgekozen en vervoerd. Koel- en vriesproducten worden in aparte boxen vervoerd.Wil je de AH bezorgservice proberen, dan kan dat de hele zomer lang extra voordelig. Als je voor meer dan €100 bestelt worden jouw boodschappen t/m 15 augustus 2015 voor slechts €2,99 bezorgd!

> Bestel jouw boodschappen online via ah.nl en krijg korting via Cashbackkorting!

* Nielsen report on The Future of Grocery

   
Close
4,50 CashCoins
Probeer Factor nu met kortingen tot wel €35,-
Code:VOORDEEL23
visit register click click