Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Ontvang nu niet 5, maar 10 CashCoins...
Ontvang nu niet 5, maar 10 CashCoins...
24/04/2018

referral

Als je vrienden uitnodigt, ontvang je van ons CashCoins. Maar wist je al dat we de vergoeding tijdelijk hebben verdubbeld? Echt waar! Dus nodig snel vrienden uit en ontvang niet 5,00, maar 10,00 CashCoins!

Of je nou regelmatig vrienden uitnodigt of niet precies weet wat dit is; je ontvangt tijdelijk een dubbele vergoeding voor het uitnodigen van vrienden. Maar hoe werkt het precies? Simpel:

Stap 1: stuur via deze pagina een uitnodiging naar je vrienden en laat ze kennismaken met de leukste shopping site van Nederland!
Stap 2: jouw vrienden hebben de uitnodiging ontvangen en nu kunnen zij gratis een account aanmaken en shoppen met CashCoins (attendeer ze hier eventueel op).
Stap 3: heeft jouw vriend een saldo van minstens 10,00 CashCoins opgebouwd (exclusief welkomstbonus)? Dan ontvang je nu niet 5,00 CashCoins, maar 10,00 CashCoins! En dat is nog niet alles: jij ontvangt ook 10% over de verdiensten van elke aangemelde vriend. Dus stel: er wordt een vergoeding van 15,00 CashCoins toegevoegd aan het account bij een vriend, dan ontvang jij 3,00 CashCoins. Dit is niet eenmalig, maar voor altijd! Je kunt zoveel vrienden uitnodigen als je wilt. Dus: hoe meer vrienden je uitnodigt, hoe meer jij kunt verdienen. Ka-ching!

>> Nodig hier je vrienden uit en ontvang niet 5,00, maar 10,00 CashCoins!

   
Close
4,55% CashCoins
Ontvang 25% korting op jouw bestelling bij Wijnvoordeel
Code:25SBWV
visit register click click