ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Tips voor het Paasweekend
Tips voor het Paasweekend
18/03/2016

Het Paasweekend kom er aan! Op 27 en 28 maart geniet je van een extra lang weekend. Pasen is het ideale moment om er even tussenuit te gaan. Het weekend duurt een dagje langer en we kunnen vieren dat de lente is begonnen. Met het hele gezin een weekend weg of geniet thuis van een  uitgebreid ontbijt en het voorjaarszonnetje. Weekendje weg
Veel bungalowparken en hotels hebben speciale aanbiedingen voor het Paasweekend en organiseren diverse activiteiten. Geniet van het extra lange weekend aan de kust, in het bos of juist in een stad. Je hoeft niet ver weg om er even helemaal tussen uit te zijn.

Boek nu nog voor het Paasweekend, profiteer van last minute prijzen en maak er een onvergetelijk Paasweekend van. Op BungalowS.nl boek je al vanaf €129,- een bungalow voor 4 personen. Lekker uitslapen, een uitgebreid paasontbijt en misschien wel met-zonder-jas naar buiten!

Toch liever naar een stad? Kies bijvoorbeeld voor een nachtje weg naar Haarlem of Delft. Bekijk de topdeals voor een hotelovernachting op Expedia.nl of HotelSpecials.nl en boek extra voordelig.Voor de thuisblijvers
Ook thuis kan je er een onvergetelijk Paasweekend van maken. Nodig vrienden en familie uit voor een heerlijke Paasbrunch. Tip: vraag of iedereen iets mee wil nemen, op die manier voorkom je dat je uren bezig bent in de keuken. Na de brunch is het tijd voor een wandeling of stuur je de kinderen op pad om paaseieren te zoeken. Wie vindt het gouden paasei? En voor de creatievellingen: paaseieren schilderen!

Wil je een dagje uit? Op heel veel plaatsen in Nederland worden speciale activiteiten georganiseerd voor de Pasen. Bezoek een food festival, musea of een pretpark. Het weer is vaak perfect om iets te ondernemen.

Op Bol.com vind je nu alles voor een perfecte Pasen! De leukste paasdecoratie, paasfilms voor jong & oud, speelgoed en keukenapparatuur koop je nu extra voordelig.

Heb jij al plannen voor de Pasen?

   
Door Hans Wenneker op 20-03-2016 om 23:25:36
Ik ga een fietstocht houden .
Close
TOT 2,00% CashCoins
25% korting voor de PUMA FAM
Code:PUMAFAM
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click