Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Shop kerstcadeaus van je Cashbackkorting tegoed!
Shop kerstcadeaus van je Cashbackkorting tegoed!
19/12/2015

Heb je voor iedereen al een passend kerstcadeautje kunnen vinden? De feestdagen komen steeds dichterbij; over een kleine week zit je al aan een feestelijk gedekte kersttafel en is het tijd voor pakjes. Geen tijd meer om de winkelstraten in te duiken? Laat de cadeau-stress voor wat 'ie is en ga voor makkelijk. Voor alle last-minute shoppers met wat tegoed op Cashbackkorting.nl is er dé oplossing: onze cadeaushop!

Kerstcadeaus

Wat is de cadeaushop?
Natuurlijk kun je voor kerstcadeaus terecht bij bol.com, Wehkamp of V&D, maar je kunt ook lekker makkelijk alles in één shop halen. De Cashbackkorting Cadeaushop welteverstaan! Want wist je dat je jouw gespaarde tegoed niet per se hoeft over te laten maken naar je bankrekening, maar er ook cadeautjes mee kunt kopen? Ideaal als je nog geen uitbetaling aan kunt vragen, maar wel cadeautjes nodig hebt voor de feestdagen.

Oeh, dat klinkt goed. Wat kan ik allemaal kopen?
Het assortiment gaat van schoonheidsmaskertjes en styluspennen tot shamballa armbanden en mooie clutches. Er zijn horloges, opzetborstels voor je elektrische tandenborstel, USB sticks en dekbedovertrekken. Ook allerlei snufjes voor je iPhone en andere gadgets voor vaders, ooms en opa's zijn te bestellen!

Shopbuddie Cadeaushop


Hoe werkt het?
Klik de artikelen die je wil bestellen aan en plaats ze in het winkelmandje. Daar zie je precies wat de totale prijs van de producten is en hoe hoog de verzendkosten zijn. Let op: de verzendkosten moeten ook van jouw tegoed betaald kunnen worden, anders kun je de bestelling niet plaatsen. Je kunt dus niet bijbetalen met je bankrekening.

En hoe zit het met bezorging?
Je cadeaus worden binnen twee werkdagen bezorgd.

> Zoek jouw favorieten uit en bestel ze op tijd voor kerst via de Cashbackkorting Cadeaushop!

   
visit register click click