Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Stap ook over van internetaanbieder
Stap ook over van internetaanbieder
07/06/2017

Heb jij ook melding gehad van jouw internetaanbieder dat de prijs heeft verhoogd? Dan ben jij nu contractvrij! Je kan kosteloos je abonnement opzeggen en overstappen naar een voordeligere aanbieder. Normaal sluit je een abonnement af voor 1 jaar. Deze wordt stilzwijgend verlengd en heeft vervolgens een opzegtermijn van 1 maand. Dus pak je voordeel en stap over!

Ben ik ook contractvrij?
Door de prijsverhogingen bij diverse internetaanbieders zoals XS4ALL, Online,nl, Ziggo, KPN en meer zijn ruim 5 miljoen huishoudens nu contractvrij. Indien jij van jouw internetaanbieder bericht hebt gehad dat de prijs gestegen is, behoor jij tot de 5 miljoen huishoudens en heb je nu dus de kans kosteloos over te stappen naar een andere internetaanbieder. Dit kan je jaarlijks een hoop geld schelen én je ontvangt CashCoins voor je overstap: dubbele winst!

Hoe stap je over?
Wanneer je via ons overstapt,  ontvang je CashCoins voor je overstap. Bij welke aanbieders je kan overstappen met CashCoins ? Klik hier om dit te ontdekken. Je ziet hier tevens een overzicht van alle aanbiedingen bij de internetaanbieders. Door deze overstap gekte wordt er namelijk gestrooid met kortingen. Naast het jaarlijkse voordeel, de CashCoins profiteer je dus ook nog eens van een andere leuke aanbieding.

Moet ik zelf opzeggen?
Normaliter regelt de nieuwe internetaanbieder jouw overstap van top tot teen. Jouw nieuwe aanbieder zegt dan ook jouw oude contract op en activeert jouw nieuwe contract. Dit blijkt nu niet het geval te zijn. Er wordt dan ook geadviseerd contact op te nemen met jouw oude internetaanbieder om het contract op te zeggen.

> Stap nu over en profiteer van jaarlijks voordeel + CashCoins + korting

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Breedbandwinkel.nl 20,00 CashCoins

Breedbandwinkel.nl

Breedbandwinkel is de specialist in het vergelijken van ADSL en kabel abonnementen, internet telefonie providers en digitale televisie aanbieders.

Naar de actie
visit register click click