ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Tip: installeer de app
Tip: installeer de app
30/08/2017

 

Zit jij dagelijks op je mobiel? Heb jij veel apps op je telefoon staan? Shop je graag? Wil je iets bijverdienen? Is het antwoord op al deze vragen ‘Ja, ja en nog eens JA?’ Dan is onze app echt iets voor jou! Download hem nu en ontdek alle voordelen…


Waarom de app downloaden als je via de website ook naar hartenlust kunt shoppen, zul je je misschien afvragen. Nou, via de app zijn er nog veel meer mogelijkheden en voordelen te ontdekken. Die willen we je natuurlijk niet onthouden, dus leggen we graag uit wat je allemaal met de app kunt.


First things first: download de app op je telefoon. Deze is er trouwens voor Android en iPhone. Vervolgens log je in op je account en… let the fun begin! Zo vind je in de app elke dag de leukste aanbiedingen en de beste deals, kun je je cashmails lezen, dagelijks je saldo checken, spelletjes spelen, prijzen winnen en geld verdienen met gratis acties. Oh, en dit is misschien wel het allerleukste voordeel: als je de app 7 keer hebt gebruikt, ontvang je maar liefst een vergoeding van 0,20 in je account. Bingo!


Waar wacht je nog op? Ga snel naar deze pagina en download de app!

 
   
Close
6,25% CashCoins
Profiteer van feestelijke kortingen: smartphoto 5 jaar oud
Code:5JAAR
ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
visit register click click