Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Tips besparen op zorgverzekering 2016
Tips besparen op zorgverzekering 2016
19/10/2015

Halverwege november mogen we weer overstappen van zorgverzekeraar! Maar een goede én voordelige zorgverzekering 2016 vergt wel een beetje voorbereiding. Lees je alvast in, bereken wat de veranderingen in eigen risico en premie voor jou betekenen en kies verstandig. Zo bespaar je maandelijks veel geld in 2016!

Wellness weekend

1. Een zorgverzekering die bij je past
Een heel jaar is verstreken. Twaalf maanden waarin je misschien een aanvullende tandartsverzekering hebt gemist, of juist veel te veel hebt betaald voor een verzekering voor fysiotherapie waar je geen gebruik van hebt gemaakt. Zo aan het eind van het jaar is het verstandig om de balans op te maken en zo te bepalen wat je volgend jaar nodig hebt. Staat er een beugel op het programma? Of heb je al tijden last van je knie?

2. Zelfde verzekering, lagere premie
Misschien ben je juist heel tevreden over de dekking van jouw huidige zorgverzekering en wil je niks aanpassen voor volgend jaar. Dan nog loont het om eens te kijken naar soortgelijke verzekeringen bij andere verzekeraars, want er kan veel verschil in zitten. Let ook op aantrekkelijke kortingen en speciale acties. Dubbele win-win situatie!

Wellness weekend

3. Ontevreden over huidige verzekeraar
Hoe tevreden ben jij over de service en zorgverzekering van je huidige verzekeraar? Wil je graag je declaraties online afhandelen? Krijg je snel antwoord wanneer je een vraag stelt? Bedenk bij jezelf of je misschien beter af bent bij een andere zorgverzekeraar. Dit is het moment om over te stappen!

Wil je nu al kijken naar de verschillende mogelijkheden? Op Cashbackkorting.nl vind je een overzicht met alle zorgverzekeraars die je via onze website met extra korting afsluit.    
visit register click click