ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Vergeet niet elke dag de banners te klikken
Vergeet niet elke dag de banners te klikken
08/01/2016

Januari is de maand van zuinig aan doen na een maand vol dure diners en overdadige kerstcadeaus. Om je bankrekening een beetje aan te vullen is een cashback- of spaarprogramma natuurlijk een prima optie. Niet alleen kun je veel geld besparen op die hoognodige (of iets minder nodige) uitgaven, je kunt ook geld sparen door te reviews te schrijven of banners te klikken. En daar vertellen we je graag meer over!

Bannerkliks

Banners klikken
Dagelijks verschijnt er onder het kopje 'Geld Verdienen' > 'Banners Klikken' een nieuwe banner van één van de bij ons aangesloten webshops. Wanneer je, mits ingelogd, via Cashbackkorting naar deze webshop klikt verdien je 0,005 CashCoins. Daarnaast leidt de banner naar een topdeal, dus ben je meteen op de hoogte van de hoogste kortingen bij jouw favoriete online shops!

 

Makkelijk geld verdienen
Met letterlijk twee muiskliks heb je weer geld verdiend. Dat gaat snel en makkelijk! Elke dag verschijnt er weer een nieuwe banner op de website. Log dus dagelijks in om op de nieuwe banner te klikken en je saldo te verhogen. Maak er bijvoorbeeld een ochtendritueel van, terwijl je het eerste kopje koffie van de dag drinkt. Zo mis je nooit meer een banner!

> Bekijk de banners dagelijks om zoveel mogelijk CashCoins te sparen!

   
Close
TOT 10,00% CashCoins
20% korting op al jouw Elemis favorieten
Code:20ELEMIS
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click