Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Vergelijk en bespaar op je zorgverzekering via Cashbackkorting
Vergelijk en bespaar op je zorgverzekering via Cashbackkorting
29/10/2015

Nog een krappe drie weken en dan worden de eerste zorgpremies bekend gemaakt. Vanaf half november brengen de zorgverzekeraars hun voorwaarden en polissen voor de zorgverzekering 2016 naar buiten. Tot dan is het gissen naar de hoogte van een zorgverzekering. Wat we wel zeker weten is dat je korting op je zorgverzekering krijgt als je 'm via Cashbackkorting.nl afsluit. En daar vertellen we je graag meer over!

Halloween films

Wat is de goedkoopste zorgverzekering?
De goedkoopste zorgverzekering hangt helemaal van jouw wensen af. De allergoedkoopste verzekering krijg je door het hoogste vrijwillig eigen risico en het kiezen van de goedkoopste verzekeraar. Er zijn in Nederland inmiddels zoveel verschillende verzekeraars en polissen dat het lastig is om door de bomen het bos te zien. Daarom vind je op Cashbackkorting.nl een vergelijkingstool, waarmee je in één oogopslag ziet welke verzekeraar de goedkoopste zorgverzekering aanbiedt. Even een middagje zorgverzekeringen vergelijken! Ook zijn er verschillende vergelijkingswebsites, zoals Independer.nl, waarmee je voor jou persoonlijke situatie uit kunt rekenen welke verzekeringen het beste bij je passen.

Halloween films

Hoe krijg ik extra korting op mijn zorgverzekering?
Oh, bijna vergeten te noemen! Als je via Cashbackkorting.nl een zorgverzekering 2016 afsluit bij één van de aangesloten verzekeraars krijg je nog eens een mooi bedrag korting. Cashbackkorting.nl is een cashbackwebsite die je altijd een bepaald percentage of vast bedrag korting geeft over je online aankopen. Juist met zo'n grote 'aankoop' als het afsluiten van je jaarlijkse zorgverzekering kun je veel geld (be)sparen. En het geld in je account betaal je heel gemakkelijk uit naar je bankrekening! Bingo...

Bekijk het aanbod van alle zorgverzekeraars via Cashbackkorting.nl hier!

   
visit register click click