Expedia.nl Nuon
Zo voorkom je schade aan je smartphone!
Zo voorkom je schade aan je smartphone!
19/09/2016

Zou jij je nog een leven zonder smartphone voor kunnen stellen? Het is enorm handig om altijd en overal online/bereikbaar te zijn. Wanneer je jouw smartphone laat vallen staat je hart even stil en wanneer je ziet dat je smartphone er schadevrij vanaf is gekomen kan je weer opgelucht adem halen. Helaas komt het ook vaak voor dat je er niet zonder schade vanaf komt. Een gebroken scherm, flinke deuken of waterschade.. klinkt het (helaas) herkenbaar? Gelukkig zijn er veel manieren om schade te voorkomen.

Sleeve me
Gebruik een hoesje! Een telefoonhoesje beschermt tegen heel veel soorten schade. In hoeverre het hoesje jouw smartphone beschermt, verschilt per hoesje. Zo heb je bumpers, flipcases, insteekhoesjes, hardcases, siliconen hoesjes en ga nog maar even door. Een insteekhoesje of flipcase beschermt de smartphone erg goed, plus je in een flipcase ook bankpassen of andere pasjes kan bewaren. Een hoesje aanschaffen is zeker geen straf, want er is namelijk keuze uit heel veel leuke hoesjes.

Save your screen
Om krassen of breuken to voorkomen, raden we je aan een screenprotector te gebruiken. Dit is een extra laagje op je scherm die de krassen opvangt. Je kan deze dus eenvoudig vervangen als er een hoop krassen op zijn gekomen. Ook hierbij heb je verschillende soorten: siliconen en glas. Een glazen screenprotector is iets dikker, maar beschermt je scherm beter. 

Het zeker voor het onzekere
Weet je van jezelf dat je wel eens een beetje onhandig kan zijn? Of heb je geen zin om al die toeters en bellen te gebruiken om zo je smartphone te beschermen? Dan is een verzekering echt iets voor jou! Je betaalt maandelijks een premie en kan daardoor bij schade altijd aankloppen bij de verzekering.

Toch schade?
Ondanks onze tips toch schade aan je telefoon? Als je smartphone binnenshuis zodanige schade heeft opgelopen dat het toestel niet meer functioneert, zou je kunnen informeren of je inboedelverzekering de schade dekt. Heb je waterschade aan je telefoon? Dan raden we je aan de telefoon in een bak met ongekookte rijst te leggen. Mogen beide tips niet baten? Dan zit er niks anders op dan het aanschaffen van een nieuwe telefoon én de volgende keer iets voorzichtiger te zijn! 

    Share on Google+
  AliExpress
Close
tot 6,50% CashCoins
Ontvang 20% korting bij Groupon Shopping
Code:LOVE
Holidaycars.com Ziggo
visit register click click