Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Wat ga jij doen met je vakantiegeld?
Wat ga jij doen met je vakantiegeld?
24/05/2015

Aan het einde van deze week staat er een verrassing op je bankrekening! Want met het loonstrookje van mei komt ook het vakantiegeld. Een welkom extraatje waar je heel veel leuke dingen van kunt doen. Wat ga jij doen met je vakantiegeld? Rekeningen betalen, sparen, op vakantie of flink shoppen?

1. Sparen
Misschien sla je de vakantie dit jaar wel even over, of heb je geen andere directe bestemmingen voor zoveel extra geld. In dat geval kan het een slimme optie zijn om het geld weg te zetten op een spaarrekening. Maar verwacht er geen wonderen van, want de rente staat historisch laag! Veel geld levert je spaargeld niet meer op, het is meer een handig spaarpotje dan een cashcow. Wat wél scheelt is je hypotheekschuld aflossen. Hierdoor betaal je minder rente op je hypotheek en zo bespaar je meer geld dan door je geld op een spaarrekening weg te zetten.

2. Grote aankopen
De wasmachine gaat altijd kapot op het moment dat het financieel écht niet uitkomt. Houd alle onverwachte kostenposten even vast tot begin juni, wanneer elektronicazaken, bouwmarkten en kledingwinkels flink gaan stunten met prijzen. Natuurlijk vind je op Cashbackkorting.nl een actueel overzicht van de scherpste kortingen! Bijvoorbeeld op televisies, home cinema sets en tablets. Of op verf, keukens en klusmateriaal. Een nieuwe garderobe hoeft natuurlijk geen grote aankoop te betekenen - via de outlets op Cashbackkorting.nl bespaar je veel geld op merkkleding. Eén keer per jaar niet naar het prijskaartje kijken is wel heel erg aantrekkelijk...

3. Vakantie
We trappen even een open deur in. Vakantiegeld is natuurlijk voornamelijk bedoeld om je vakantie van te betalen! Boek niet zomaar een zonnige badplaats, maar kijk en vergelijk eerst bestemmingen, steden, hotels en vluchten, bijvoorbeeld op booking.com. Kijk ook even bij het hotel of de luchtvaartmaatschappij zelf. Soms zijn die goedkoper dan boekingssites... Heb je al geboekt? Neem een deel van je vakantiegeld dan mee als 'portemonnee'. Lekker uitgebreid uit eten zonder op de kosten te letten.

En nu zijn wij benieuwd: Waar geef jij je vakantiegeld dit jaar aan uit?

   
Door Belinda Van Eenige op 02-06-2015 om 10:29:42
aan de belasting betalen @#$$#@
Door Maud de Kok op 31-05-2015 om 21:47:47
spaarcentje voor nood...ik ben net op vakantie geweest...
Door Kris Hermans op 31-05-2015 om 20:50:32
gewoon dagelijkse dingen. Mijn laatste vakantie was in 1985, liftend naar Griekenland.
Door Josette Ligtvoet op 31-05-2015 om 18:48:38
vakantie geld geef ik uit aan mijn dochter die gaat naar ponykamp. en ik heb een nieuwe wasmachine nodig, dus hard sparen.
Door Ron Heuveling op 29-05-2015 om 13:29:40
Aan mn gezin
Door Linda Van os-ruff op 25-05-2015 om 17:08:57
Wij geven het vakantiegeld uit aan een 8daagse all inclusive vakantie in Kos-Griekenland, heerlijk :)
Door Inemarie Diephuis op 24-05-2015 om 15:15:21
aan betalingen
Hans : Cashbackkorting.nl Team
   Ã‚¡Claro que es verdad! Puedes informarte sin compromiso.
Close
5,00% CashCoins
Nieuwe klanten: -25% + gratis verzending bij Myprotein
Code:25AFF
visit register click click