Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Welk dieet past bij mij?
Welk dieet past bij mij?
17/01/2017

Ben jij nog volop bezig met het goede voornemen om wat kilootjes kwijt te raken? Goed zo! Of begint de moed je in de schoenen te zakken en heb je er eigenlijk geen zin meer in? Misschien past het dieet dat je hebt uitgekozen helemaal niet bij je. Met deze tips kom je erachter welk dieet wél bij je past! Lees je mee?

Levensstijl
Van Sonja Bakker tot een detoxpoging en van Weight Watchers tot zelfs een dieet van Dr. Phil; er zijn talloze soorten diëten (en talloze verschillende meningen). Over één ding zijn deskundigen het wél met elkaar eens: kies een dieet dat past bij jouw levensstijl. Heb je een drukke baan en weinig tijd om te koken? Ga dan niet voor een dieet waarvoor je heel veel verschillende (ingewikkelde) dingen moet koken. En als je snel last hebt van stress, is weinig eten ook niet goed voor jou. Je lichaam kan het dieet dan waarschijnlijk niet aan.

Wees eerlijk
Ook belangrijk: wees eerlijk tegen jezelf. Je kunt wel een dieet kiezen waarbij je geen pasta meer mag eten, maar als dat nou nét je favoriete gerecht is, wordt het heel lastig om dit (langere) tijd vol te houden. Wees zo eerlijk mogelijk tegen jezelf om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken.

Wat is je doel?
Wil je snel een paar kilootjes kwijt, omdat je binnenkort op vakantie gaat en in bikini moet? Of wil je - vanwege je gezondheid bijvoorbeeld - flink afvallen? Dat bepaalt ook welk dieet bij je past. Heb je echt moeite met het kiezen van een dieet en is het voor jou noodzakelijk vanwege je gezondheid? Dan kan het ook raadzaam zijn om een diëtist in te schakelen.

Welk dieet past bij jou? 

   
visit register click click