Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Welke aanvullende pakketten zijn er?
Welke aanvullende pakketten zijn er?
21/12/2017

Denk jij dat je het komende jaar vaak gebruik gaat maken van zorg die niet of nauwelijks vanuit je basisverzekering vergoed wordt? Dan kun je hier een aanvullende verzekering voor afsluiten. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan kosten voor de tandarts of fysiotherapeut. Maar welke aanvullende verzekeringen worden er nou eigenlijk het vaakst afgesloten? Dit hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Brillen en lenzen
Helaas zijn brillen en lenzen niet goedkoop, maar hebben toch heel veel mensen deze nodig. Brillen en lenzen worden alleen vergoed door je basisverzekering als het een medische noodzaak heeft. Als jij je bril bij de opticien koopt moet je deze zelf betalen of kun je hier een aanvullende verzekering voor afsluiten. Dit is meestal wel een aanvullende verzekering waar je vaak meer premie voor betaalt dan dat je vergoed krijgt, hier moet je dus wel goed op letten.

>> Sluit een zorgverzekering af bij ZorgDirect en ontvang 15,00 CashCoins

Tandarts
Veruit de meeste mensen hebben een aanvullende tandartsverzekering. Dit wordt voor volwassenen namelijk maar voor een klein deel vergoed, tenzij je ernstige aandoeningen hebt of chronische problemen. Ook bij een aanvullende verzekering voor de tandarts moet je er op letten dat je niet meer premie betaalt dan dat je vergoed krijgt.

>> Sluit een zorgverzekering af bij Promovendum en ontvang 15,00 CashCoins

Fysiotherapie
Fysiotherapie wordt maar beperkt vergoed vanuit je basisverzekering, daarom heb jij misschien wel een aanvullend pakket voor fysiotherapie nodig. Als je 18 jaar of ouder bent en je hebt geen chronische aandoening wordt fysiotherapie niet vergoed uit je basisverzekering. Denk er dus goed over na of je denkt dat je fysiotherapie nodig zult hebben het komende jaar.

>> Sluit een zorgverzekering af bij Salland en ontvang 15,00 CashCoins

Zwangerschap
Als je zwanger bent of van plan bent om zwanger te worden het komende jaar is het handig om te kijken naar een aanvullende verzekering hiervoor. Tijdens je zwangerschap, de bevalling en je kraamperiode kan je namelijk extra zorgkosten maken. Niet al deze kosten worden vergoed vanuit je basispakket, daarom is het misschien verstandig om hier een aanvullende verzekering voor af te sluiten.

>> Sluit een zorgverzekering af bij Delta Lloyd en ontvang 15,00 CashCoins

Ben jij van plan om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar? Kijk dan eens op deze handige pagina.

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Salland Zorgverzekeringen 15,00 CashCoins

Salland Zorgverzekeringen

De beste zorg bij jouw in de buurt met Salland Zorgverzekeringen

Naar de actie
visit register click click