ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
WIN een prijs voor je huisdier!
WIN een prijs voor je huisdier!
27/09/2017

Over precies een week is het Dierendag. Hoog tijd om iets leuks voor je huisdier(en) in huis te halen! Met een beetje mazzel kun je met een shoptegoed van €20,- je slag slaan bij Zooplus, want we mogen een giftcard weggeven ter waarde van -jawel- 20 euro. Doe mee! 

Dierenliefhebbers zijn vast en zeker al bekend met de webshop van Zooplus. Of je nou een hond of een konijn hebt, een paard of een hamster; bij Zooplus vind je een groot assortiment aan o.a. voeding, snacks, verzorgingsproducten en speeltjes voor elk dier. Omdat het volgende week Dierendag is, en we dus onze huisdieren in het zonnetje gaan zetten, mogen we van Zooplus shoptegoed t.w.v. €20,- weggeven. Wedden dat jouw huisdier daar ook heel blij van wordt? 

En zo doe je mee:
1. Maak een originele foto van jouw huisdier
2. Ga naar onze Facebook pagina en upload je foto onder deze post
3. Verzamel zoveel mogelijk likes op je foto

>> Meedoen kan t/m 4 oktober. De winnaar wordt bepaald op basis van originaliteit en aantal likes. Vast kijken wat je allemaal kunt shoppen met de bon? Ga dan snel naar de website van Zooplus en met een beetje geluk mag je er binnenkort shoppen met €20,- (en ontvang je meteen tot 1,50% CashCoins). 

   
Close
4,50 CashCoins
Probeer Factor nu met kortingen tot wel €35,-
Code:VOORDEEL23
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click