ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
5 reden waarom je op wintersport moet gaan
5 reden waarom je op wintersport moet gaan
01/11/2016

Ondanks dat er jaarlijks veel fanatieke wintersporters zijn, zijn er ook nog een heel hoop thuisblijvers. Redenen zoals “skiën is niet leuk” of “wintersport is duur” gelden niet, want wintersport is veel meer dan een dure skivakantie! We weten zeker dat we de thuisblijver met deze 5 redenen ook enthousiast weten te maken voor wintersport.

1. Sneeuw is leuk
In ons landje hebben we haast nooit meer sneeuw. Sommige kinderen weten misschien niet eens wat sneeuw precies is. Om toch van de sneeuw te kunnen genieten zal je dus naar een skigebied moeten gaan. Denk aan Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk of Tsjechië.  Alhoewel niet iedereen van sneeuw houdt, is sneeuw op wintersport heel anders dan thuis en dus heel leuk. Het is toch enorm lang geleden dat je sneeuwengelen of een sneeuwpop hebt kunnen maken? Of wat dacht je van een ouderwets sneeuwballen gevecht?

2. Après-ski
Wintersport is niet enkel skiën, snowboarden en langlaufen. Vanaf een uur of 4 ’s middags begint de après-ski en barst het feest los. Jong en oud dansen en zingen op echte après-ski knallers onder het genot van verscheidene alcoholische versnaperingen. Mocht je dus niet zo van het skiën zijn, dan zal de après-ski  je zeker aanspreken. Het beste is dat opdoffen voor dit feestje niet nodig is, want iedereen stapt zo vanaf de piste de kroeg binnen!

3. Meer dan skiën
Veel mensen denken dat je op wintersport de hele dag aan het skiën bent, maar dit is niet perse het geval. Je kan namelijk zoveel andere leuke dingen doen op wintersport, zoals Skifox, schaatsen, rodelen, alpine coaster, winter wellness en nog veel meer. Natuurlijk is het aantal mogelijke activiteiten wel afhankelijk van de locatie, maar dit kan je eenvoudig checken bij jouw reisbureau.

4. Het is niet koud
Wintersport klinkt als een koude vakantie, maar eigenlijk heb je het helemaal niet zo koud. Van het skiën krijg je het lekker warm en met het zonnetje erbij is het helemaal  heerlijk. Nog een leuk voordeel van de zon is dat je gezicht een beetje bij kan bruinen. Wanneer je het toch een beetje koud hebt kan je bij genoeg cafeetjes een warme chocolademelk of glühwein scoren.

5. Wintersport hoeft niet duur te zijn
Wie zegt dat wintersport duur moet zijn? Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Natuurlijk moet je rekening houden met een skipas en andere bijkomende kosten, maar ook me een klein budget is wintersport al mogelijk. Een weekend wintersport kan al vanaf €52 per persoon! Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn!

   
Close
5,25% CashCoins
Bespaar €15,- op je favoriete schoenen bij Vamos Schoenen
Code:HEG1
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click