ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Woonverzekering: huis en inboedel verzekerd tegen schade, brand en diefstal
Woonverzekering: huis en inboedel verzekerd tegen schade, brand en diefstal
24/08/2015

Een woonverzekering. Een ‘moetje’ op je takenlijst die maar al te vaak vooruit wordt geschoven. Hoe langer je wacht, hoe groter de berg wordt waar je tegenop ziet. En dat terwijl het eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Zet de ‘dat overkomt mij niet gedachte’ opzij en regel je woonverzekering. Liefst vandaag nog. Wij helpen je graag op weg!

Inboedel- of opstalverzekering (of allebei?!)

Voor verzekeraars is een woonhuis  ‘alles wat aard- en nagelvast zit’. Dingen die je niet kunt verhuizen dus. En voor precies die dingen kun je een opstalverzekering afsluiten. Slim om te doen vóór je je huis op een nare dag in vlammen op ziet gaan bijvoorbeeld. Alle andere spullen – de inboedel – verzeker je met een inboedelverzekering. Die kun je zowel bij een koophuis als bij een huurhuis afsluiten om je spullen te verzekeren tegen kleine ongelukjes of grote schades, zoals storm, wateroverlast of brand.

Hoeveel moet je verzekeren?

Hoe meer waarde je huis of spullen hebben, hoe hoger de verzekering die je moet afsluiten. Je wil natuurlijk wel dat je verzekering ook werkelijk de schade dekt als er onverhoopt iets gebeurt. Toch is het één van de grootste valkuilen: een woonverzekering afsluiten en er nooit meer naar omkijken. Niet slim als je situatie, de waarde van je huis of de waarde van je inboedel verandert.

Basis woonverzekering, all-in woonverzekering en extra modules…wat kies je?

Zoek je een geschikte woonverzekering, dan begint het met een basis woonverzekering. Daarmee is je huis of inboedel verzekert tegen schades die veel voor komen, zoals brand, water en diefstal. Verzeker je je spullen liever ook voor ongelukjes die je zelf veroorzaakt of wil je dat je spullen ook onderweg verzekerd zijn, dan kun je extra modules afsluiten of kiezen voor een all-in woonverzekering. Kies wat het beste past bij jouw situatie en zorg dat dit up-to-date blijft wanneer je situatie veranderd of de waarde van huis of inboedel veranderen.

Woonverzekering met korting

Woonverzekeringen kunnen onderling nog best van elkaar verschillen qua dekking én qua prijs. Zoek de best passende woonverzekering voor het meest voordelige bedrag én sluit ‘m af met korting via onze website. Dan krijg je ook nog eens cashback in je account. Je verdient cashback bij het afsluiten van een woonverzekering bij o.a.: Centraal Beheer Achmea, Independer, Zelf.nl, Nationale Nederlanden en de Hema.

 

Klik hier voor alle woonverzekering met cashback >>

   
Close
2,50% CashCoins
Profiteer van 5% korting op dierentuinen bij Tiqets
Code:5OFFZOO
ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
visit register click click