Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Zo besteed jij jouw vakantiegeld op z’n best
Zo besteed jij jouw vakantiegeld op z’n best
04/06/2017


Woehoe, het is mei en dat betekent dat iedereen vakantiegeld krijgt! Waar je het hele jaar niet gemerkt hebt dat je dit leuke bedragje bij elkaar gespaard hebt, kan je zo vlak voor de zomer toch wel erg blij zijn met een extra. Maar waar ga je het aan uitgeven? Heb je nog geen idee, doe dan wat inspiratie op in onderstaande blog.

Vakantie

De naam zegt het natuurlijk al: vakantiegeld. Dus waar kan je dat geld beter aan uitgeven dan een vakantie? Precies. Kijk dus vooral eens bij Groupon Shopping voor de leukste vakanties, of andere webshops die bijvoorbeeld hotels aanbieden met cashback, en ga lekker genieten met jou en je gezin.

Bij een vakantie hoort natuurlijk een koffer. Mocht je die nou net niet (meer) in je bezit hebben, dan kan je zo een voordelige nieuwe krijgen bij HEMA mét 20% korting. Kijk, dat soort dingen zien we graag.

Een nieuwe garderobe
De zomer vraagt om nieuwe kleding, komt dat even goed uit dat jij net een extraatje van je werk hebt gekregen. Dat extraatje kan je dus mooi goed uitgeven aan nieuwe kleding. Op deze manier hoef je je niet schuldig te voelen over massale shopping sessies, want je hebt het geld tenslotte toch extra gekregen!

Gadgets
Of zocht je toevallig een nieuwe telefoon, of andere toffe gadget? Dat zou je nu ook van dat extraatje eindelijk aan kunnen schaffen!

Jezelf verwennen met heerlijke producten
Ben jij hard toe aan me-time? Bij Holland & Barret denken ze aan jou, en is het 2e artikel slechts €1,-. Lekker veel beautyproducten met enorme korting inslaan dus, en genieten maar!

Benieuwd wat je nog meer met je vakantiegeld zou kunnen doen? Bekijk onze Vakantiegekte themapagina!

   
Close
1,00 CashCoins
€2 korting op accessoires bij VignetBestellen.nl
Code:TRDAFBL
visit register click click