ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Zo blijft je nagellak langer mooi
Zo blijft je nagellak langer mooi
04/05/2017

Mooi gelakte nagels zijn niet vanzelfsprekend, dit kost namelijk veel tijd. Alle tijd en moeite is vaak voor maar even, want nagellak bladert helaas snel af. Moet je het huis poetsen? Dan kan je er vanuit gaan dat je nagellak hieronder moet lijden. Je kan weer helemaal opnieuw beginnen met lakken en zo kost het hebben van mooi gelakte nagels enorm veel tijd. Wat tips om ervoor te zorgen dat je nagellak beter blijft zitten, zijn dus enorm welkom! 

Zorg voor schone nagels
Op vieze nagels zal de nagellak niet goed hechten. Het is dus van belang dat jij je nagels goed schoonmaakt voordat de lak erop kan. Nu kan je enorm veel gekke dingen gaan kopen óf je gebruikt grootmoeders tip: azijn. Met azijn wordt werkelijk alles schoon en zo ook je nagels. Gebruik gewoon witte azijn en doe dit op een watje of een wattenstaafje en maak zo je nagels schoon. Zo verdwijnen alle bacteriën en blijft je nagellak dus veel beter zitten

Een goede begin is het halve werk
Misschien ben je wel bekend met deze tip: gebruik een basecoat. We begrijpen dat het misschien veel moeite lijkt, maar als dit je een keer nagelslakken scheelt, bespaart het je uiteindelijk tijd?! Ook het excuus dat je het niet in huis hebt in verleden tijd. Bij KIKO bestel je voor een schrijntje een basecoat en ontvang je ook nog eens cashback op je aankoop. Zo ook de topcoat. Om je werk goed af te maken heb je deze gewoon nodig. Start altijd met een basecoat, ga vervolgens over tot het aanbrengen van de kleur en eindig met een topcoat. Alleen zo bouw je een sterke laag lak op.

Geduld is een schone zaak
Doe jij ook altijd een dikke klodder op je nagel, zodat je in 1 keer klaar bent? Dit bevordert de kwaliteit van de lak helaas niet echt. Meerdere dunne laagjes hechten veel beter aan je nagel. Dit droogt ook veel sneller, waardoor je uiteindelijk weer sneller verder kunt gaan zonder je verse lak te beschadigen.

Twee weken genieten van je lak?
Is er dan eindelijk een wondermiddeltje dat onze nagellak super lang mooi houdt? Het antwoord is ja! Van gellak heb je wel 2 weken plezier, zonder dat het lelijk wordt. Het aanbrengen van de lak kost iets meer tijd dan je gewend bent, maar dan heb je ook echt wat. O hiermee aan de slag te kunnen, heb je een speciale starterskit nodig. Dit is even een investering, maar dan ben je ook in 1 keer klaar. Je brengt de lak aan op je nagels en laat deze vervolgens onze een speciale lamp uitharden. Doordat het laagje wat dikker is, breken je nagels minder snel af. Dit is absoluut een fijne bijkomstigheid toch? 

   
Close
TOT 2,50% CashCoins
20% korting bij besteding vanaf €100 bij Lyle & Scott
Code:AUTUMN20
ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
visit register click click