ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Zorgverzekering 2018: kies de juiste
Zorgverzekering 2018: kies de juiste
08/11/2017

juiste zorgverzekering

Nog maar 4 dagen en dan zijn alle zorgpremies voor 2018 bekend! Je weet nu misschien nog niet waar je het goedkoopst uit bent, maar je kunt natuurlijk wél vast kijken naar wat jij belangrijk vindt. Wij nemen een paar van die belangrijke zaken met je door zodat je straks snel een keuze kunt maken!

Het eigen risico
Ga jij het eigen risico verhogen of juist niet? Als je zo gezond bent als een vis en je je niet kunt heugen wanneer je de huisarts voor het laatst hebt gezien, dan kun je ervoor kiezen om het eigen risico te verhogen. Je betaalt dan maandelijks minder premie. Maar! Moet je onverhoopt toch naar het ziekenhuis en kun je een dure operatie absoluut niet meteen betalen? Dan is het misschien beter om je eigen risico niet te verhogen. Er zijn trouwens wel zorgverzekeringen waarbij je het eigen risico van €385,- gespreid kunt betalen, zodat je dat bedrag niet in één keer hoeft op te hoesten.

Service
Vind je persoonlijk contact erg belangrijk en bel jij regelmatig naar je zorgverzekeraar met allerlei vragen? Dan kun je ook eens kijken naar recensies over de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid. Sommige zorgverzekeraars steken er met kop en schouders bovenuit, wat zorg betreft (en sommigen dus juist helemaal niet).

Vrije zorgkeuze
Bij sommige zorgverzekeraars betaal je dan misschien niet zoveel premie per maand, maar… laat je daar niet door verleiden! Het kan zo zijn dat je met zo’n zorgverzekering niet bij alle ziekenhuizen of zorginstellingen terecht kunt. Vind jij het belangrijk om zelf te kunnen bepalen naar welk ziekenhuis je gaat, kies dan voor een zorgverzekering met een vrije zorgkeuze.

>> Kijk alvast op deze pagina naar zorgverzekeringen 2018. Let op: vanaf uiterlijk 12 november zijn de nieuwe premies voor 2018 bekend.

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Independer Zorgverzekering 13,50 CashCoins

Independer Zorgverzekering

Vergelijk alle zorgverzekeringen van Nederland bij Independer.nl! Vind de beste zorgverzekering tegen de scherpste premie en ontvang extra korting

Naar de actie
Close
5,00% CashCoins
10% korting op alles bij Yourdecoration
Code:YDTT10
ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
visit register click click