ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Tips bij overstappen van zorgverzekering
Tips bij overstappen van zorgverzekering
18/11/2016

Nu we tegen het einde van het jaar aanlopen, vliegen de reclames van zorgverzekeraars je om de oren. Het is namelijk het moment om over te stappen. Misschien ben je ontevreden over je huidige zorgverzekeraar en was je dus al van plan om over te stappen. Maar ook als je nog geen plannen had om over te stappen, is het toch verstandig om je hier eens in te verdiepen en te overwegen toch over te stappen.

Waarom overstappen?
De zorgpremie die je nu betaalt, kan je (helaas) niet meenemen naar 2017. Door bij je huidige zorgverzekeraar te blijven, accepteer je automatisch de nieuwe premie en nieuwe voorwaarden. Met  overstappen zal je dus kunnen besparen op je zorgverzekering en verzeker je jezelf van goede zorg. Stap over via CashbackKorting en ontvang velen voordelen!

Gezamenlijk of individueel verzekeren?
Twijfel je erover om met jouw partner samen een verzekering af te sluiten? Dit is niet altijd de voordeligste optie. Zorg is voor ieder persoon uniek. Je zal dus niet allebei een dekking voor brillen/lenzen nodig hebben. Natuurlijk kan het zo zijn dat je samen wel voordeliger uit bent, maar deze kans is erg klein. Zoek dit daarom van te voren goed uit.

Hoe verzeker ik mijn kinderen?
Kinderen tot 18 jaar kan je gratis meeverzekeren. Heeft jouw partner een uitgebreidere zorgverzekering dan jij? Kies er dan voor om jouw kinderen onder te brengen bij de verzekering van jouw partner.

Wat heb ik allemaal nodig?
Een ongeluk zit natuurlijk in een klein hoekje, maar je baalt er enorm van als je betaalt voor iets wat je niet gebruikt. Maak dus weloverwogen een keuze welke zorg jij allemaal nodig hebt. Neem bijvoorbeeld de vergoeding voor medische hulp in het buitenland. Veel mensen die in de zomervakantie naar het buitenland gaan denken dit nodig te hebben. Echter is het in de meeste gevallen voordeliger om een kortlopende reisverzekering af te sluiten met medische dekking. Je betaalt dan eenmalig een premie i.p.v. maandelijks.

Hoe weet ik welke zorgverzekeraar bij mij past?
Zoals al eerder gezegd is zorg voor ieder persoon uniek. Bedenk van te voren goed wat jij belangrijk vindt voor jouw zorgverzekering. Vervolgens kan je gebruik maken van een vergelijkingstool. Hier kan je aangeven wat voor jou belangrijk is en zo zal er een vergelijking worden gemaakt. Een vergelijkingstool houdt dus rekening met jouw belangen, vergelijkt prijs en ook kwaliteit.

Besparen met overstappen
Naast dat je met overstappen kiest voor de beste premie die bij jou past en je dus niet te veel zal betalen, kan je nog meer besparen met overstappen! Stap nu over via CashbackKorting en ontvang CashCoins & een gratis reis naar Praag, Dubai of Toscane!

> Stap hier direct over + ontvang CashCoins & een gratis reis!

   
Close
4,75% CashCoins
Profiteer van 5% korting op eerste bestelling bij Tadaaz
Code:5TTNEW
ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
visit register click click