Voetbalshop.nl
Ontvang net als ik 2,50% CashCoins bij Biocosmetica.

Cashback bij Biocosmetica

Bestel biologische verzorgingsproducten met korting bij Biocosmetica

Voor biologische, dierproefvrije, milieuvriendelijke en fairtrade cosmetica moet je bij Biocosmetica zijn. Zij stellen natuurlijke producten, waarbij geen gentechnologie is gebruikt, hoog in het vaandel. Het assortiment biedt zuivere en eenvoudige verzorgingsproducten van biologische merken zoals Sante, Lavera, Weleda en Harmonie en is bedoeld voor mannen, vrouwen, baby's en kinderen. Ook is er een ruime keuze voor vegetariërs en veganisten. De productinformatie bevat een uitgebreide omschrijving en ingrediëntendeclaratie, waarbij verborgen termen achterwege gelaten zijn. Dit houdt in, dat wat op het product staat, er ook echt in zit.
Categorieën
CashCoins
  • Online aankoop 2,50%
  • Extra informatie
Shop gereedschap box

Kortingsacties en kortingscodes voor Biocosmetica

Geen resultaten gevonden

Biocosmetica Beoordelingen

anke plomp  | 14/01/15   16:28:10 | Winkelbeoordeling :
Bij Biocosmetica bestel ik wel eens een lekkere creme voor mijn gezicht, ze hebben heerlijke produkten allemaal op natuurbasis, dus zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen. De verzending is goed,en de service is altijd goed.
Anke Plomp  | 22/09/14   21:37:34 | Winkelbeoordeling :
Bij Bioce hebben heerlijke cosmetica kun je terecht voor allerlei cosmetica op bio basis, dus zeer goed voor je huid. Ze hebben heerlijke cremes, waar mijn gevoelige huid heel goed tegen kan, ik ben zeer tevreden,neem er eens een kijkje. Service is goed, en de verzending is heel snel.

Populaire webshops:

 

Footer-Banner
Close
4,50% CashCoins
Nu €50 korting op vlucht + hotel bij Expedia!
Code:UNITED50NL
wehkamp.nl Holland & Barrett
visit register