ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Ontvang net als ik 2,50% CashCoins bij Conrad.

Cashback en Korting bij Conrad

Koop met korting je elektronica en gereedschap bij Conrad!

Met een assortiment van ruim 300.000 verschillende producten is Conrad één van de grootste aanbieders van elektronische producten in Europa. Ze verkopen accu's & laders, TV en video apparatuur, computers, GSM's & telefoons, maar ook auto-apparatuur en toebehoren, gereedschap en van alles voor in huis en in de tuin. Het assortiment is ruim; van elektronica voor op kantoor, in de huiskamer, in de auto en buiten de deur tot componenten en bouwpakketten. Het sterkste punt van Conrad is dat ze, naast alle artikelen die ze verkopen, ook de aanverwante artikelen zelf kunnen leveren. Denk hierbij aan kabels, batterijen en reserveonderdelen. Bij Conrad ben je dus in één keer klaar!
Categorieën
CashCoins
  • Belangrijke webshop informatie
  • Extra informatie
Shop gereedschap box

Kortingsacties en kortingscodes voor Conrad

Geen resultaten gevonden

Conrad Beoordelingen 77 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Emi Collins  | 06/10/19   10:27:04 | Winkelbeoordeling :
ik ben toen der tijd zeer fijn op weg geholpen telefonisch toen ik een vraag had. Professionele service met een vriendelijk karakter. Conrad is zeker een aanrader op het gebied van techniek en electronica.
Kees Verhulst  | 22/07/20   13:59:19 | Winkelbeoordeling :
De verzending van de bestellingen gebeurt zeer snel en het wordt correct verpakt. Daarnaast goede communicatie met de klantenservice. De betaalopties kunnen echter niet allemaal worden gebruikt.
Peter Tosh  | 26/02/20   08:40:01 | Winkelbeoordeling :
Bij Conrad heb je heel veel electronica-componenten, daarom bestel ik ze ook hier, Hele vlotte levering met melding over waar, wanneer en door wie bezorgd wordt.Goed verpakt en ook per mail goed geïnformeerd over de kosten en levering van de omvang de bestelling. Conrad is tenminste duidelijk!
Close
TOT 5,00% CashCoins
15% extra korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:WELKOM1
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click