ONTVANG 3,00% CASHCOINS Booking.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Ontvang net als ik 3,50% CashCoins bij Desko.

Cashback en Korting bij Desko

Goedkope, exclusieve, nieuwe of gebruikte kantoormeubilair kopen of huren? Doe dat bij Desko en krijg korting

Desko is gespecialiseerd in nieuwe kantoormeubelen en tweedehandse kantoormeubilair, bureaustoelen en véél meer tegen de scherpste prijs. Voor een complete kantoorinrichting of goedkope uitbreiding kan je bij Desko terecht. Of het nu gaat om Ahrend 220 of 230 bureaustoelen, Aspa, Eames, Herman Miller of Comforto, Desko biedt alle gebruikte bekende merken tegen fantastische prijzen. En deze producten zijn in nieuwe staat.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Shop gereedschap box

Kortingsacties en kortingscodes voor Desko

Geen resultaten gevonden

Desko Beoordelingen 15 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Xantippe de Wit  | 23/02/22   09:38:05 | Winkelbeoordeling :
Fijne samenwerking gehad met Desko Kantoormeubelen, tijdige levering volgens afspraak en prima prijzen voor het geboden materiaal, Desko is voor ons zeker nuttig voor de toekomst en dus zeker een aanrader!
Farce Majeur  | 26/01/22   09:38:44 | Winkelbeoordeling :
Keurig geholpen in het kantoor van DESKO, waarna ik een stoel voor 1 week op proef heb gehad. Helaas voor DESKO heb de stoel van hen niet gekocht. Dat was geen probleem, hun reactie vond ik zelfs lovenswaardig. De klant staat bij hun dus echt voorop !
Loise Hamilton  | 19/01/22   11:01:22 | Winkelbeoordeling :
Onlangs zeer positieve ervaring opgedaan met Desko, ik zocht wieltjes voor een bureaustoel. Ik achtte de kans klein dat men mij kon helpen, maar niets bleek minder waar. Op verzoek stuurde ik een paar fotos en 2 dagen later lagen de wieltjes in de bus. Gratis en wel. Zo kan het dus ook. Topservice!
ONTVANG 3,32% CASHCOINS Pearle
visit register click click